Woningstyling/fotografie

Voortdurend is Essentieel Wonen op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw woning te presenteren. We publiceren al op diverse websites, adverteren veel in lokale media en gaan regelmatig huis-aan-huis met onze mailingacties. Al deze acties – en met name reacties – doen ons steeds meer beseffen dat de presentatie van uw woning heel erg belangrijk is in dit proces. Daarom willen wij u graag attenderen op een prachtige mogelijkheid ‘meer uit uw woning te halen’.
 
Optimale presentatie van uw woning
Dat smaken verschillen wist u al. En dat daarover niet te twisten valt evenzo.  Bij de presentatie van uw woning is het niet anders. Waar echter geen discussie over bestaat, is dat een verzorgde en  mooie presentatie altijd beklijft en prikkelt. Daarom werkt Essentieel Wonen samen met experts op dit gebied. Mensen die uw woning optimaal in de schijnwerpers kunnen zetten.
 
Woningstyling en fotografie
Het succesvol verkopen van een woning is voor een groot deel een gevoelskwestie en dat wordt dikwijls vergeten. In een markt waarin het aanbod de vraag ruim overtreft, betaalt concurreren op ‘gevoel’ zich steeds vaker uit. Een juiste ‘eerste indruk’ van de woning en een ‘goed gevoel’ zijn namelijk vaak doorslaggevend in de beslissing om te kopen. Wist u dat 79% van de woningkopers meer in een woning ziet als deze goed is gepresenteerd?
 
Contact
Wilt u ook verzekerd zijn van een mooie presentatie van uw woning, dan vertellen wij u graag wat wij voor u en uw woning kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer