Van Paesschenstraat 1, 's-Hertogenbosch

Van Paesschenstraat 1 is een fantastische en vooral sfeervolle, vooroorlogse bovenwoning (1934) aan de rand van het centrum van 's-Hertogenbosch. Met prachtig uitzicht over de Zuid Willemsvaart, maar liefst 4 slaapkamers en veel authentieke elementen maakt het dat wij er supertrots op zijn dat wij de huidige bewoner mogen begeleiden bij de verkoop van dit prachtige object. Met een woonoppervlakte van ca. 131m2 is deze pracht ook nog heel erg ruim van formaat.

De voordeur van de woning bevindt zich aan de zijde van de Van Paesschenstraat, maar eigenlijk bevindt deze woning zich meer aan de Zuid-Willemsvaart. Vanuit bijna ieder raam in de woning kun je namelijk heerlijk wegzwijmelen als je over het water uitkijkt. De huidige eigenaresse zegt het vaak heel typerend: 'Ik heb eigenlijk de mooiste voortuin van 's-Hertogenbosch.' En daar geven we haar helemaal gelijk in!

Op de eerste verdieping treffen we de woonetage aan. Hier bevinden zich de zitkamer en de eetkamer-en-suite. Niet gescheiden door schuifdeuren, maar door een tussengangetje. Hierdoor zijn er 2 afzonderlijke en intieme ruimtes ontstaan. Eigenlijk moet je het huis van binnen bekijken om het met je eigen ogen te aanschouwen. Je voelt je hier direct thuis.
De afgesloten keuken bevindt zich aan de achterzijde van het huis en beschikt over een modern keukenmeubel met een L-vormige opstelling. Uiteraard ontbreekt het niet aan de noodzakelijke inbouwapparatuur.

De huidige bewoonster heeft een opening laten maken tussen de eetkamer en de keuken waardoor er niet alleen gelegenheid is tot contact met je gasten vanuit de keuken, maar ook weer een leuk doorkijkje vanuit de keuken naar de Zuid-Willemsvaart. Via een loopdeur is overigens het fijne balkon aan de achterzijde van de woning bereikbaar.

De tweede verdieping van het huis is net zoals de eerste verdieping heel erg sfeervol afgewerkt en ook hier is met oog voor detail verbouwd. Denk o.a. aan een moderne, sfeervolle badkamer met originele muren in het zicht en de originele dakspanten die bewaard zijn gebleven en in zicht zijn gebracht. Het dak is voorzien van isolerende dakplaten.

De eerder genoemde badkamer is voorzien van een design ligbad, zwevend toilet (sanibroyeur) , separate douche en een badkamermeubel met geïntegreerde wastafel.

Verder treft u op deze etage nog 2 slaapkamers aan en een Cv-kast. Vanuit de slaapkamers heb je ook weer, we raken er niet over uitgepraat, het uitzicht op de Zuid-Willemsvaart.

Kortom: Wil je weer eens echt verliefd worden op een huis? Dan nodigen wij je graag uit eens een bezichtiging in te plannen bij dit prachtige juweeltje aan de rand van het Centrum van 's-Hertogenbosch.

 

Algemeen

Status
VERKOCHT
Type
Appartement
Bouwjaar
1934
Kamers
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1

Indeling

Woonoppervlakte
131 m2
Inhoud
375 m3

Energie

Energieklasse
E
Verwarming
CV ketel
CV-Ketel
Vaillant
Isolatie
Dakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas


Van Paesschenstraat 1 - 's-Hertogenbosch