Europaplein 69, Dongen

Europaplein 69 is een zeer riant 4-kamer hoekappartement, gelegen op de eerste verdieping van de lange zijde van het appartementencomplex aan het Europaplein en beschikt over een eigen berging op het achterliggende terrein. Het appartement is zowel per lift als per trap te bereiken. Parkeergelegenheid is er an het plain en aan de achterzijde in voldoende mate aanwezig.

Het appartement bevindt zich in de woonwijk 'West I' in Dongen en heeft vanuit de woonkamer en balkon een vrij uitzicht op het Europaplein. Op dit plein bevinden zich diverse winkels en voorzieningen zoals onder andere een supermarkt, cafetaria en een kapsalon. Zowel het centrum van Dongen, alsmede de diverse sportvoorzieningen bevinden zich op ca. 5 fietsminuten afstand gelegen van dit appartement en binnen no-time bereikt u de A27 richting Oosterhout, Gorinchem en Breda.

De woonoppervlakte van het appartement is ca. 91m2 en het originele bouwjaar is ca. 1966

U bereikt de algemene voordeur van het appartementencomplex via het plein. Achter de voordeur van de gezamenlijke entree treft u de centrale hal aan waar zich de brievenbussen bevinden met bellentableau, alsmede het trappenhuis en de liftinstallatie.

Via de galerij aan de achterzijde van het complex benadert u de voordeur van onderhavig appartement. Achter de voordeur treft u de hal aan met diverse inbouwkasten, de meterkast en de intercominstallatie. Tevens treft u hier de toiletruimte aan.

Aan de galerij zijde bevindt zich de keuken van het appartement. Deze is voorzien van een eenvoudig doch keurig afgewerkte L-vormig meubel en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

De badkamer van het appartement bevindt zich eveneens in de hal en beschikt over een eenvoudige afwerking. Het sanitair bestaat uit een douche en een vaste wastafel.

Uiteraard mag het niet ontbreken aan slaapkamers. In dit geval 3-stuks! En allemaal zeer ruim bemeten en voorzien van ruim voldoende daglichttoetreding. Twee slaapkamers bevinden zich aan de plein-zijde van het appartement en één slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van het appartement.

De woonkamer is eveneens ruim bemeten en beschikt over een loopdeur naar het balkon. Vanaf uw balkon heeft u eveneens een heerlijk uitzicht over het levendige plein.

Algemeen:
- De servicekosten bedragen momenteel ca. € 205,54 per maand en dit is inclusief voorschot waterverbruik.
- Honden zijn in dit complex niet toegestaan;
- Kopert dient rekening te houden met extra kosten ten behoeve van de modernisering van het appartement.

 

Algemeen

Status
VERKOCHT
Type
Appartement
Bouwjaar
1966
Kamers
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1

Indeling

Woonoppervlakte
91 m2
Inhoud
300 m3

Energie

Energieklasse
D
Verwarming
Blokverwarming
Isolatie
Gedeeltelijk dubbelglas


Europaplein 69 - Dongen