Woonhuis (vrijstaande woning) VLIJMEN, Meliepark 46

Meliepark 46
,
VLIJMEN
Vraagprijs:
€ 1.195.000
k.k.
Meliepark 46
,
VLIJMEN
Vraagprijs
:  
€ 1.195.000
k.k.
Status
:  
Beschikbaar
Bouwjaar
:  
2000
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
225
m2
Perceeloppervlakte
:  
1 134
m2
Inhoud
:  
885
m3
Aantal kamers
:  
8

Meliepark 46 is een luxe en moderne villa gelegen in het exclusief ontworpen en zeer hoogwaardig uitgevoerde, gelijknamige villapark "Het Meliepark" in Vlijmen. Het onder architectuur van Mulleners & Mulleners ontworpen plan is voorzien van een fraai aangelegde groenvoorziening met aan de rand het uitgestrekte buitengebied.
Er hangt een bijzonder aangename en serene rust in de wijk. Verkeer is er nauwelijks vanwege het autoluwe karakter van deze woonwijk. De parkeergelegenheden op de prive percelen zijn in ruime mate aanwezig waardoor er in het straatbeeld nauwelijks geparkeerde auto's te vinden zijn. Waar vind je dat nog?

Het centrum van Vlijmen voor de dagelijkse boodschappen en de overige voorzieningen, de wekelijkse markt, scholen en sport- accommodaties zijn gelegen op 5 minuten fietsen. Onze Bourgondische hoofdstad 's-Hertogenbosch bevindt zich op ca. 15 autominuten verwijderd van de villa. Evenals het centraal station, het middelbaar onderwijs en het regionale ziekenhuis Jeroen Bosch.

De villa is gebouwd in 2000, beschikt over een woonoppervlakte van ruim 225m2 (exclusief de vrijstaande stenen garage) en is gelegen op een ruim bemeten grondstuk van ca. 1.134m2.

Achter het toegangshek van de villa bevindt zich de oprit. Deze is zo royaal dat u er met gemak 3 tot 4 auto's probleemloos kunt parkeren. De garage is gebouwd in dezelfde stijl als het woonhuis en beschikt over een beloopbare vliering. Op het dakvlak van de garage bevinden zich 16 grote zonnepanelen.

Achter de voordeur van de villa treffen we de riante ontvangsthal aan die toegang verschaft tot een moderne toiletruimte met fonteintje, een bijkeuken met aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur, een ruime voorraadkelder en uiteraard de diverse vertrekken zoals de woonkamer en de keuken.

De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en staat in een half open verbinding met de woonkamer. Uiteraard mag het hier aan inbouwapparatuur niet ontbreken. Deze is dan ook uiteraard aanwezig.

De aangrenzende living van de villa bestaat eigenlijk uit 2 gedeelten. Centraal op de begane grond het zitgedeelte rondom de open haard met uitzicht en toegang tot de onder architectuur aangelegde tuin voor de gezellige familie avonden en aan de achterzijde de serrekamer voor de knusse televisie of leesavonden, om maar een paar suggesties te noemen.

Via een mooie houten trap is de eerste verdieping van de villa te bereiken. Hier treft u de overloop aan met 3 slaapkamers waarvan 2 met eigen badkamer. De master-bedroom beschikt over een volledig eigen 'vleugel' van deze etage en is dan ook voorzien van een eigen badkamer, een vide-kamer met ingebouwde kasten en een entresol.

De riante slaapkamer aan de voorzijde is zo ruim bemeten dat deze momenteel is onderverdeeld in een slaapgedeelte en een studeer-/ werkgedeelte. De 3e slaapkamer beschikt overeen eigen badkamer met wastafel, douche en zwevend toilet.

Middels een vaste trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze verdieping beschikt eveneens over 2 slaapkamers, wat het totaal op 5 slaapkamers brengt en een 3e badkamer voor de kinderen. Deze is voorzien van een douche en een wastafel.

U leest dat deze villa door haar 5 slaapkamers en 3 badkamers ideaal geschikt is voor de grotere gezinnen, het huisvesten van eventueel een au pair of gewoon om een logeeradres kunnen bieden voor familie of vrienden die wat verder weg wonen. Een huis met vele mogelijkheden dus.

Kortom: Bent u op zoek naar een moderne villa die van alle gemakken is voorzien op slechts enkele autominuten verwijderd van 's-Hertogenbosch dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van deze prachtige villa.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?