Woonhuis (vrijstaande woning) 'S-HERTOGENBOSCH, Van der Eygenweg 16

Van der Eygenweg 16
,
'S-HERTOGENBOSCH
Van der Eygenweg 16
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1963
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
132
m2
Perceeloppervlakte
:  
493
m2
Inhoud
:  
460
m3
Aantal kamers
:  
4

Van der Eygenweg 16 is een vrijstaande bungalow met 3 slaapkamers en een inpandige garage gelegen in een rustige, groene en ruim opgezette woonwijk in het stadsgedeelte Orthen. De omgeving wordt gekenmerkt door soortgelijke vrijstaande bungalows en twee onder eenkapwoningen. De voorzieningen zoals winkels, de gezellige Bossche binnenstad en de uitvalswegen naar de autosnelwegen zijn binnen een handomdraai te bereiken.

Het originele bouwjaar van het huis is ca. 1963, Het perceeloppervlakte bedraagt ca. 493m2 en het woonoppervlakte van de bungalow bedraagt ca. 140 m2

Via de oprit en de carport van het huis nadert u de voordeur van deze woning.
Achter de voordeur bevindt zich een ruime entree met meterkast en garderobe. Vanuit de entree heeft u toegang tot de keuken, de woonkamer en de badkamer. De badkamer is door de huidige eigenaren gemoderniseerd en beschikt over een douche en een vaste wastafel.

De L-vormige woonkamer beschikt over een open haard en door de vele raampartijen beschikt deze kamer over een prettige hoeveelheid lichtinval. Middels een loopdeur aan de zijkant van het huis is het zijterras te bereiken. Vanwege de gunstige zonligging van dit terras kunt u heerlijk genieten van de zon. Overigens is de tuin groot genoeg om ook altijd wel ergens een plekje in de schaduw te vinden.

De keuken is centraal in de woning gelegen en is voorzien van een rechte wandopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit deze keuken is een tussenportaal te bereiken welke u toegang verschaft tot 3 slaapkamers, de toiletruimte en de inpandig bereikbare garage/berging. In deze garage/berging treft u de opstelling aan van de CV-combiketel, alsmede de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Kortom: Bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, een inpandige garage en een leuke, omsloten tuin, gelegen in een ruim opgezette woonomgeving en op ideale afstand van de Bossche binnenstad dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van deze fraaie bungalow.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?