Woonhuis (vrijstaande woning) ROSMALEN, Roomvlekpad 8

Roomvlekpad 8
,
ROSMALEN
Roomvlekpad 8
,
ROSMALEN
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2007
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
220
m2
Perceeloppervlakte
:  
573
m2
Inhoud
:  
725
m3
Aantal kamers
:  
6

Roomvlekpad 8 is een onder moderne architectuur gebouwd vrijstaand herenhuis met 4 slaapkamers, een studeer-/speelkamer en 2 badkamers. Zeer open en vrij gelegen aan een verkeersluwe straat met een gemeentelijke groenvoorziening met speeltoestellen, in het stadsdeel De Groote Wielen in Rosmalen.

De woning is gebouwd in 2007 en heeft een woonoppervlakte van ca. 220m2.
Het perceeloppervlakte bedraagt ca. 573 m2

We benaderen de voordeur van dit mooie huis via de oprit met garage. Op de oprit is plaats voor het parkeren van minimaal 2 tot 3 auto's.

Achter de voordeur treffen we de hal aan met meterkast, moderne toiletruimte met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Aangrenzend aan de hal bevindt zich de eetkamer van het huis. Deze staat in een open verbinding met de zeer luxe keuken. Uiteraard voorzien van alle denkbare apparatuur en een kookeiland. Via openslaande tuindeuren is de achtertuin te bereiken. Vanuit de keuken is eveneens de speel-/ studeerkamer te bereiken. Mocht u deze aparte ruimte niet direct nodig hebben dan is deze kamer ook weer heel eenvoudig bij de keuken te betrekken waardoor er een gigantische woonkeuken ontstaat.

De zitkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning is door middel van een klein niveauverschil een kleine 60 cm. boven het maaiveld gelegen. De grote raampartijen en het hoge, schuine plafond zorgen voor een zeer lichte en intieme woonsfeer. Door middel van openslaande tuindeuren is vanuit deze zitkamer het terras te bereiken.

De eerste verdieping van het huis herbergt twee slaapkamers. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en de tweede slaapkamer aan de achterzijde beschikt over openslaande deuren naar het dakterras. Verder treffen we op deze etage nog de badkamer aan en de separate toiletruimte. de badkamer is zeer ruim en is voorzien van een fraai design ligbad, 2 wastafels, een separate douche cabine en designradiator.

De tweede etage van het huis herbergt nog eens twee slaapkamers, een CV-wasruimte en een tweede badkamer. Deze badkamer beschikt over een douche en een vaste wastafel.

Zoals eerder omschreven heeft de woning een prachtig aangelegde tuin en een vrijstaande garage. Diverse zonneterrassen en een groot grasgazon.

Kortom: Bent u op zoek naar een modern vormgegeven woonhuis met minimaal 4 slaapkamers en 2 badkamers in een kindvriendelijke omgeving met vrij uitzicht dan nodigen wij u graag uit eens een kijkje te komen nemen bij dit prachtige huis.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?