Woonhuis (tussenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Snellestraat 15

Snellestraat 15
,
'S-HERTOGENBOSCH
Snellestraat 15
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1910
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
80
m2
Perceeloppervlakte
:  
42
m2
Inhoud
:  
405
m3
Aantal kamers
:  
4

Snellestraat 15 is een sfeervol en bijzonder karakteristiek pandje midden in het centrum van 's-Hertogenbosch met garage/ berging en dakterras. Een historisch pand met een fraaie karakteristieke gevel, diverse authentieke elementen, een dakterras en een bijzonder flexibele indeling, die tal van gebruiksmogelijkheden biedt. Gesitueerd op een toplocatie in de gezelligste straat van de bourgondische Bossche binnenstad, de Snellestraat, met diverse kleine winkeltjes en gezellige eetcafeetjes. Net achter de Markt, in een zijstraat van de Vughterstraat en op korte afstand van het Centraal Station.

Het bouwjaar van het pand is ca. 1910, het woonoppervlakte bedraagt ca. 114 m2 (inclusief garage/ berging) en het beschikt over een dakterras van ca. 24 m2.

We komen dit fraaie pand binnen via de loopdeur in de openslaande garagedeuren op de begane grond. Deze begane grond is echt multifunctioneel: Te gebruiken als garage/ berging, atelier of werkruimte, u verzint het maar. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat er een erfdienstbaarheid op rust ten behoeve van een nooduitgang van de achterburen.

De eerste verdieping is in gebruik als woonetage en aangezien de trap in het midden van deze etage uitkomt is er een hele leuke verdeling ontstaan met de woonkamer aan de voorzijde van het huis en de keuken aan de achterzijde.
Door de grote vensterbanken en de ramen aan de voorzijde kunt u heerlijk genieten van het geroezemoes van de winkelende mensen en de gezelligheid van de terrasjes in de directe omgeving.

Zoals eerder vermeld bevindt de keuken zich aan de achterzijde en beschikt over een L-vormig interieur. Voorzien van diverse inbouwapparatuur. De ruimte is groot genoeg om er nog een 4 persoons eettafel in kwijt te kunnen. Op de vloer liggen overigens fraaie eiken houten vloerdelen die doorlopen in zowel de keuken als in de woonkamer.

De slaapetage bevindt zich op de tweede verdieping en herbergt naast een overloop met praktische bergkast ook nog 2 slaapkamers, een toiletruimte en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een vaste wastafel.

Als slagroom op de taart beschikt dit huis nog over een ruim dakterras. Dit dakterras is te bereiken via een vaste trap en bevindt zich boven de volledige tweede verdieping en zodoende is er altijd een plekje te vinden om in de zon te kunnen zitten. De huidige bewoners hebben trouwens een vergunning om een extra opbouw te kunnen realiseren op dit terras voor eventueel een extra slaapkamer. Volop mogelijkheden dus.

Kortom: Bent u op zoek naar een uniek, charmant huis midden in de binnenstad waar u optimaal kunt genieten van de goede dingen die het centrum te bieden heeft dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit bijzonder leuke pandje.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?