Woonhuis (tussenwoning) HEUSDEN, Demer 44c

Demer 44c
,
HEUSDEN
Demer 44c
,
HEUSDEN
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2005
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
100
m2
Perceeloppervlakte
:  
55
m2
Inhoud
:  
315
m3
Aantal kamers
:  
4

Demer 44C is een bijzonder mooie tussenwoning gebouwd in het pittoreske centrum van het vestingstadje Heusden. Dit charmante huis is gebouwd in de oorspronkelijk monumentale 'stadsboerderij'.

In 2005 heeft een ontwikkelaar de boerderij omgebouwd tot drie afzonderlijke woningen met behoud van de monumentale uitstraling. Dat maakt het wonen hier erg bijzonder. De authentieke uitstraling gecombineerd met een meer dan luxe afwerking aan de binnenkant. Als bouwjaar houden wij dan ook aan 2005. De inhoud van het huis bedraagt ca. 315 m3 en de perceelsoppervlakte bedraagt ca. 55m2.

Achter de fraaie voordeur treffen we de hal een met meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje, alsmede de trapopgang naar de eerste verdieping. Een deur met roede-verdeling leidt u naar de keuken van het huis. Deze bevindt zich aan de voorzijde en is zeer compleet uitgerust met een L-vormige opstelling met alle benodigde inbouw-apparatuur.

Wat verder direct opvalt is de fraaie antraciet grijze plavuizen vloer en de gestuukte wanden en plafonds met sierlijsten.

Aan de achterzijde treffen we het zitgedeelte aan. Doordat de huidige eigenaar de patio bij de woonkamer heeft getrokken is er een hele mooie ruimte ontstaan verdeeld over een zithoek en aparte lees-speelhoek. Via een deur in de achtergevel is het terras te bereiken en de achtergelegen parkeerplaats.

Op de eerste verdieping treffen we de overloop aan met separate toiletruimte, wasruimte, twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer is evenals de toiletruimte voorzien van een marmeren vloertegel en lichte wandtegel. Verder bevinden zich hier nog een ligbad en een vaste wastafel.

Door middel van een vlizotrap is de zolderetage te bereiken. Hier bevindt zich de opstelling van de Cv-installatie. Door middel van een relatief eenvoudige ingreep is er een vaste trap te realiseren waardoor de zolderetage nog als extra kamer te gebruiken zou kunnen worden.

Kortom: Bent u op zoek naar een modern huis in een monumentaal jasje waar u niets meer aan hoeft te doen dan nodigen wij u graag uit eens een bezichtiging te plannen in deze prachtige woning.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?