Taxatie

Wat is een huis waard? Dit hangt af van vele zaken zoals de grootte en inhoud, maar ook van de locatie, bouwstijl, staat van onderhoud, het afwerkingniveau en omgevingsfactoren zoals bereikbaarheid, veiligheid en privacy. Dit maakt taxeren van onroerend goed een specialistische aangelegenheid. Een klus bij uitstek voor Essentieel Wonen.
 
Waarom een taxatierapport?
Een taxatierapport kan nodig zijn voor het rechtvaardigen van de aankoopprijs of het bepalen van een marktconforme verkoopprijs. Voor de aankoopfinanciering, het (over)sluiten van de hypotheek of het verkrijgen van duidelijkheid over de WOZ-waarde.
 
Gevalideerde rapportage
Voor het opstellen van taxatierapporten van woningen kunnen wij als intermediair NWWI-gevalideerde rapporten verzorgen. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten ontvangen op deze manier heldere, objectieve en betrouwbare taxatierapporten die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Nagenoeg alle geldverstrekkers in Nederland accepteren een taxatierapport welke door het NWWI is gevalideerd.
 
Gratis Waardebepaling
Bent u zich aan het oriënteren en wilt u wel eens weten wat uw huis ongeveer waard is? Laat Essentieel Wonen dan een gratis waardebepaling uitvoeren. Vult u simpelweg ons contactformulier in, vermeld dat u graag een gratis waardebepaling wenst en wij nemen contact met u op.
 
Contact
Met een taxatierapport van Essentieel Wonen bent u verzekerd van een vakkundig rapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd. Heeft u een taxatie of waardebepaling nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn.
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer