Appartement (portiekflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Sint Geertruikerkhof 12

Sint Geertruikerkhof 12
,
'S-HERTOGENBOSCH
Sint Geertruikerkhof 12
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1976
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
66
m2
Inhoud
:  
200
m3
Aantal kamers
:  
3

Sint Geertruikerkhof 12 is een prachtig 3-kamer hoekappartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex midden in het bruisende stadshart van 's-Hertogenbosch.
Alle voorzieningen zoals de gezellige terrasjes van "Uilenburg", de winkels op de Markt en in de Arena bevinden zich in de directe omgeving. Ook het Centraal station van 's-Hertogenbosch bevindt zich op slechts enkele loopminuten afstand.

Op de begane grond treffen we de gezamenlijke entree aan met het bellentableau, de brievenbussen en het trappenhuis naar de verdiepingen.

Op de eerste verdieping treffen we de voordeur aan van onderhavige appartement. Achter de voordeur bevinden zich de hal met meterkast en betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje. Tevens is er een zeer praktische bergruimte aanwezig.

Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de woonkamer (ca. 22m2). Deze is voorzien van een L-vormige indeling met een loopdeur naar het externe balkon en een schuifpui naar het zogenaamde Frans balkon.

De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en is voorzien van een L-vormig interieur met meer dan voldoende kastruimte.

De badkamer is centraal in het appartement gelegen en voorzien van een douche en een wastafel. We treffen in de badkamer ook de warmwaterboiler aan en de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee rustig gelegen royale slaapkamers. De ouderslaapkamer heeft net als de woonkamer een frans balkon met schuifpui.

Op de begane grond, aan de achterzijde van het complex bevindt zich nog de prive berging behorende bij het appartement.

Kortom: Ben je op zoek naar een zeer betaalbaar ruim appartement midden in het gezellige stadshart van 's-Hertogenbosch en je wilt toch rustig wonen, dan nodigen wij je graag uit eens een kijkje te nemen in dit bijzondere appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?