Appartement (portiekflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Parcivalring 259

Parcivalring 259
,
'S-HERTOGENBOSCH
Parcivalring 259
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2006
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
84
m2
Inhoud
:  
250
m3
Aantal kamers
:  
3

Parcivalring 259 is een modern 3-Kamer appartement gelegen op de vijfde verdieping met twee ruime terrassen en een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage onder het complex. Het appartement bevindt zich in het alom geprezen project De Haverleij. Het project dat gesitueerd is op 15 minuten afstand van 's-Hertogenbosch temidden van de weilanden en de rivier de Maas met haar uiterwaarden. Aan de rand van het dorp Engelen alwaar u kunt genieten van het recreatieve buitenleven en waar u, wanneer u daar de behoefte aan heeft, eenvoudig de gezellige drukte van onze Bourgondische hoofdstad kunt opzoeken.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 84m2 en is gebouwd in 2006

Op de begane grond van het complex treft u de gezamenlijke entree aan met video-intercom installatie, de liftinstallatie en het trappenhuis. Op de begane grond bevinden zich eveneens de berging en de eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Achter de voordeur van het appartement op de vijfde verdieping bevinden zich een ruim hal met garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje en toegang tot de diverse vertrekken.

De ruime woonkamer bevindt zich aan de gezellige 'buitenzijde' van het complex en heeft toegang tot een van de twee terrassen (7,5 m²). Dit terras biedt u prachtig uitzicht op het water en de dynamiek van de pleziervaart wat zich afspeelt bij de sluis.

De keuken staat in een semi-open verbinding met de woonkamer en beschikt over een rechte wandopstelling met ahorn kleurige onder- en bovenkasten en een donker antraciet blad. Vanuit de keuken heeft u ook uitzicht over het water. Vanuit deze keuken is de CV-ruimte/ berging te bereiken. Hier bevinden zich de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelling van de CV-combiketel.

Aan de 'binnenzijde' van het complex bevinden zich de twee mooie slaapkamers van het appartement. Een van deze slaapkamers heeft toegang tot het fraaie, 2e terras van 8,5 m². Beide slaapkamers zijn heerlijk licht en bieden een mooi uitzicht op de binnenzijde van Slot Haverleij.

De badkamer is centraal in het appartement gesitueerd en beschikt over een ligbad, een separate douchecabine en een wastafel.

De servicekosten van onderhavig appartement bedragen momenteel € 174,14 per maand.

Kortom: Bent u op zoek naar weids uitzicht gecombineerd met het veilige comfort van een kleinschalig appartementencomplex onder de rook van 's-Hertogenbosch dan nodigen wij u graag eens uit een afspraak te maken voor een bezichtiging van onderhavig appartement

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?