Appartement (portiekflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Onderwijsboulevard 76

Onderwijsboulevard 76
,
'S-HERTOGENBOSCH
Onderwijsboulevard 76
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2002
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
151
m2
Inhoud
:  
450
m3
Aantal kamers
:  
4

Onderwijsboulevard 76 is een zeer riant, oorspronkelijk 5- kamer hoekappartement met 2 badkamers, gelegen op de vijfde verdieping van het Appartementencomplex 'Le Carrefour' met balkon op het westen, een parkeerplaats en prive berging in het souterrain. Het appartentencomplex maakt deel uit van het dynamische stadsdeel Het Paleiskwartier wat zich kenmerkt door de moderne architectuur en de zeer centrale ligging ten aanzien van de Bossche binnenstad en in de directe nabijheid van het Centraal station van ’s-Hertogenbosch.

Het bouwjaar van het appartement is 2002 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 151 m2

Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke entree met bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen. Deze centrale hal verschaft u toegang tot het trappenhuis, de liften, de parkeergarage en de inpandige bergingen.

Op de vijfde verdieping bevindt zich onderhavig appartement en achter de voordeur treft u de hal aan die u toegang verschaft tot de diverse ruimtes waaronder 2 (oorspronkelijk 3 slaapkamers), een toiletruimte, de tweede badkamer en de CV-ruimte.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en wat u direct op zult opvallen zijn de fraaie massief eiken houten vloer en de grote raampartijen waardoor een prachtig uitzicht en fijne daglichttoetreding gewaarborgd zijn.
Middels twee glazen schuifpuien is het balkon te bereiken welke door middel van glazen panelen is af te sluiten waardoor u nagenoeg het gehele jaar kunt genieten van het vrije uitzicht.

In het verleden is er gekozen om een van de slaapkamers bij de woonkamer te betrekken waardoor er een prachtige eetkamer is ontstaan met studeerhoek. Deze is vanzelfsprekend eenvoudig weer terug te brengen in de originele staat waardoor er weer 3 slaapkamers te realiseren zijn, mocht dit voor u wenselijk zijn.

De open keuken bevindt zich centraal op deze verdieping en is in 2015 vernieuwd en bestaat uit een moderne U-vormige inrichting met gezellige eetbar. Uiteraard mag het aan de nodige inbouwapparatuur niet ontbreken en deze is dan ook in ruime mate aanwezig.

De twee ruime slaapkamers en de gang zijn voorzien van een PVC-vloer en de hoofdslaapkamer beschikt over en-suite verbinding met de eigen, gemoderniseerde badkamer met grote inloopdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en een tweede toilet.

De eerdergenoemde tweede badkamer is bereikbaar vanuit de gang en is geheel betegeld en voorzien van een ligbad, separate douchecabine en een wastafel.

Kortom: Bent u op zoek naar een zeer royaal appartement met 2 a 3 slaapkamers, 2 badkamers en een eigen parkeerplaats met berging in het souterrain, nabij van het centraal station en het gezellige stadshart van 's-Hertogenbosch dan nodigen wij u graag uit eens een bezichtiging in te plannen bij dit schitterende appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?