Appartement (portiekflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Havensingel 46

Havensingel 46
,
'S-HERTOGENBOSCH
Havensingel 46
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1978
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
100
m2
Inhoud
:  
290
m3
Aantal kamers
:  
3

Havensingel 46 is een bijzonder fraai drie-kamer hoekappartement met twee balkons, gelegen op de bovenste (5e) etage van het appartementencomplex Dommelstate. de naam zegt het al: gelegen aan rivier De Dommel en op loopafstand van zowel de Bossche binnenstad als het Centraal station van 's-Hertogenbosch. Centraler kunt u het niet hebben.
Aangezien het appartement zich bevindt aan het afgesloten gedeelte van de Havensingel is er zeer weinig verkeer in de straat waardoor het ook erg rustig is hier. Parkeren kan door middel van parkeervergunningen in de straat of in de parkeergarage onder het gebouw. Deze zijn te huur en er bestaat thans een kleine wachtlijst.

Het bouwjaar van het complex is 1978 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 100 m2.

We benaderen de centrale voordeur van het complex via de trap aan de voorzijde of via de hellingbaan.
Achter de voordeur in de centrale hal heeft u toegang tot het trappenhuis, de lift en de kelderverdieping. Op de begane grond bevindt zich de algemene fietsenberging, gezamenlijke berging en in de kelder zijn de parkeerplaatsen gelegen.

Via de lift bereiken we de 5e verdieping van het complex alwaar zich onderhavige woning bevindt.
Achter de prive voordeur bevindt zich de ruime hal met toegang naar de diverse vertrekken zoals 2 slaapkamers, de woonkamer en de bergruimte.

De royale woonkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over veel glas en een toegangsdeur naar het balkon. Aangezien u op de bovenste etage woont heeft u optimale privacy en prachtig uitzicht over de boten die zich in de Dommel bevinden.

de keuken bevindt zich centraal in het appartement en staat in een open verbinding met de woonkamer. De keukeninrichting bestaat uit een modern, hoogglans witte opstelling en is uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee verrassend ruime slaapkamers en de berging/ wasruimte. Vanuit de slaapkamers heeft u toegang tot het tweede balkon welke gelegen is op het Westen. De wasapparatuur en de CV-ketel bevinden zich in de eerdergenoemde berging.

De badkamer van de woning is eveneens vanuit de hal te bereiken en beschikt over een extra brede douchecabine, een wastafel en een zwevend toilet.

Kortom: Bent u op zoek naar een ruim bemeten appartement met lift aan de rand van de gezellige Bossche binnenstad dan nodigen wij u graag eens uit een afspraak te maken voor een bezichtiging van onderhavig appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?