Appartement (portiekflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Gregoriussingel 40

Gregoriussingel 40
,
'S-HERTOGENBOSCH
Gregoriussingel 40
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1990
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
122
m2
Inhoud
:  
375
m3
Aantal kamers
:  
3

Gregoriussingel 40 betekent wonen op een van de mooiste en meest gewilde locaties aan de rand van de Bossche binnenstad, in een zeer royaal, drie-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van het kleinschalige appartementencomplex Residentie Gregorius II met prive berging en parkeerplaats in het souterrain onder het complex.

Zowel de uitvalswegen, de winkelvoorzieningen en de gezellige Bourgondische binnenstad bevinden zich in de directe nabijheid van onderhavig appartement.

Het bouwjaar is ca. 1990 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 135 m2 (inclusief balkon).

We benaderen de gezamenlijke entree via het ruim opgezette priveterrein van het complex. Hier bevinden zich de brievenbussen, de videofoon-installatie het trappenhuis en de liftinstallatie. Op het priveterrein zijn overigens parkeervoorzieningen gereserveerd voor uw bezoek.

Op de eerste verdieping bevindt zich de voordeur van het appartement dat wij momenteel te koop aanbieden.
Achter de voordeur treffen we de ruime ontvangsthal aan, de toiletruimte met toilet en fontein, garderobe-/bergruimte en toegang tot de royale living met veel raampartijen. Vanuit deze ruime woonkamer heeft u prachtig uitzicht over het priveterrein, de groenvoorzieningen en in de verte zelfs het natuurgebied De Bossche Broek.

De keuken van het appartement staat in een semi-open verbinding met de woonkamer en beschikt over een rechte wandopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur en toegang tot de fijne bijkeuken/ berging. Hier bevinden zich de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Het appartement beschikt tevens over twee ruime slaapkamers die beide toegang hebben tot het heerlijke, overdekte balkon op het zuid-westen.

Uiteraard mag de badkamer niet ontbreken. Deze is centraal in het appartement gesitueerd en beschikt over een douche, een wastafelcombinatie en een tweede toilet.

Kortom: Bent u op zoek naar een fijn thuis op een unieke en zeer gewilde locatie ten opzichte van al het moois dat onze stad te bieden heeft, dan nodigen wij u graag eens uit een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit prachtige appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?