Appartement (portiekflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Barbaraplaats 49

Barbaraplaats 49
,
'S-HERTOGENBOSCH
Barbaraplaats 49
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1980
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
74
m2
Inhoud
:  
220
m3
Aantal kamers
:  
3

Barbaraplaats 49 is een instapklaar hoekappartement met twee slaapkamers, fijn balkon op het Zuiden en berging in het souterrain. Gelegen midden in het dwaalgebied van 's-Hertogenbosch tussen de Hoge Steenweg en winkelcentrum De Arena. Midden in het centrum betekent uiteraard alle openbare voorziening op loop- en fietsafstand. Van de gezellige terrassen van de korte Putstraat en De Uilenburg tot het grote winkelaanbod van de gezellige binnenstad met leuke boetiekjes en grootwinkelbedrijven. Het centraal station van 's-Hertogenbosch bevindt zich op ca. 4 fietsminuten afstand. Centraler kun je het haast niet hebben toch?!

Het appartement is gebouwd in ca. 1980 en heeft een woonoppervlakte van ca. 74 m2.

Op de begane grond van het appartementencomplex treft u de centrale hal aan met het trappenhuis dat toegang verschaft tot het onderhavige appartement op de eerste verdieping met prive berging in het souterrain.

Achter de voordeur van het appartement bevindt zich de hal met separate, moderne toiletruimte, de woonkamer, de badkamer en de twee slaapkamers. De wanden zijn grotendeels voorzien van stucwerkwanden en op de vloer ligt een kwalitatief goede laminaatvloer.

De ruime en lichte woonkamer van het appartement bevindt zich aan de zonzijde van het complex en is daardoor bijzonder licht vanwege de fraaie raampartijen. De woonkamer grenst aan het gezellige balkon. Hier heeft u praktisch de gehele dag de zon en een fijn uitzicht over de smalle, authentieke binnenstads straatjes van de stad.

De keuken bevindt zich centraal in het appartement en is in 2008 vernieuwd en voorzien van diverse inbouwapparatuur, zoals een vaatwasser, koel/diepvrieskast, 4-pitsgasfornuis, afzuigkap en oven/magentron-combinatie.

De badkamer en het toilet dateren uit 2010 en zijn modern en in lichte kleurstelling uitgevoerd. De badkamer is functioneel ingedeeld en voorzien van een design radiator en aansluitpunt voor wasmachine en droger.

De twee slaapkamers aan de koele noordzijde van het appartement zijn ruim en hebben uitzicht op het lommerrijke binnenstadspleintje.

De servicekosten bedragen momenteel € 157,00 per maand en de voorschotkassen ten behoeve van de centrale verwarming bedraagt ca. € 51,00 per maand. Dit verloopt eveneens via de VVE.

Kortom: Ben je op zoek naar een heerlijke plek om te wonen, midden in het bruisende stadscentrum van 's-Hertogenbosch en toch in de luwte? Schroom dan niet om een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit leuke appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?