Appartement (portiekflat) ROSMALEN, Dommelborch 44

Dommelborch 44
,
ROSMALEN
Dommelborch 44
,
ROSMALEN
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1985
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
47
m2
Inhoud
:  
180
m3
Aantal kamers
:  
3

Dommelborch 44 is een betaalbaar appartement dichtbij het centrum van Rosmalen. Gelegen op de bovenste 2 etages van een kleinschalig appartementencomplex in een kindvriendelijke omgeving.

Via het open trappenhuis bereiken we de voordeur van onderhavig appartement op de 2e etage.
Boven aangekomen treffen we achter de voordeur de hal aan met meterkast, een nette badkamer voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet. Op deze badkamer bevindt zich ook de aansluitmogelijkheid ten behoeve van de wasapparatuur en warmwater boiler (huur):

De woonkamer bevindt zich aan de zonzijde van het appartementen en is bijzonder licht te noemen. De openslaande deuren met Frans balkon en de eenvoudige, doch nette keuken maken deze ruimte compleet.

Uiteraard beschikt dit appartement ook nog over een ruime slaapkamer. Deze ligt aan de voorzijde, direct grenzend aan de badkamer.

Via een vlizotrap in de hal is de zolderetage te bereiken. Deze is momenteel in gebruik als zolderberging, maar is groot genoeg om er eventueel een extra slaapkamer te realiseren.

Op de begane grond bevindt zich nog een gezamenlijke bergruimte.

De maandelijkse servicekosten bedragen € 119,42
Het maandelijks voorschotbedrag voor de stookkosten bedraagt thans € 60,00

Kortom: Ben je bezig met de eerste stappen van jouw wooncarriere dan nodigen wij je graag uit om dit appartement te komen bezichtigen.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?