Over ons

Essentieel Wonen is een jong en dynamisch makelaarskantoor met twee vestigingen in ‘s-Hertogenbosch en Haaren. Hierdoor is Essentieel Wonen een sterke speler in de plaatsen Den Bosch, Rosmalen, Vught, Helvoirt, Haaren, Moergestel en Oisterwijk. Met een reputatie voor resultaat werkt eigenaar Bas van Essen al sinds 1994 in de driehoek ’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg en kent de klappen van de zweep als geen ander.
 
Groot netwerk in de regio Den Bosch en Oisterwijk
Bij Essentieel Wonen bent u verzekerd van enthousiaste, betrokken en deskundige dienstverlening. Met veel kennis van de markt én een uitgebreid netwerk in de regio Den Bosch. Of het nu gaat om de aan– of verkoop van uw woning of bedrijfsgebouw, huur en verhuur, waardebepaling of taxatie: Essentieel Wonen staat voor u klaar.
 
Daadkrachtig en commercieel
Voor Essentieel Wonen is het resultaat heilig. En dat betekent dat wij er alles aan doen om uw doelstelling én verwachting te overtreffen. Dat realiseren we door goede afspraken te maken, commercieel heel scherp te opereren en altijd rekening te houden met uw wensen en dromen.
 
Een zorgeloos verkoopproces
Dat is toch waar het om draait. Essentieel Wonen neemt al uw zorgen uit handen en begeleidt u door het gehele verkoopproces. Wij informeren u voortdurend over de voortgang en gaan actief aan de slag om tot een optimaal resultaat te komen.
 
Net even beter, breder en eerder geïnformeerd
Goed geïnformeerd zijn om kansen te benutten. Dat is ons handelsmerk om blijvend succesvol te zijn. Het vertrouwen van onze klanten en die waardering die zij uitspreken  zorgt dat wij iedere dag met en frisse blik en passie voor het vak aan de slag mogen gaan.
 
Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst.
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer