Hypotheken/Verzekeringen

Hypotheken is een vak apart. Een huis kopen doet u immers niet iedere dag. Ga daarom ook niet over één nacht ijs waar het de financiering betreft. Essentieel Wonen werkt nauw samen met diverse organisaties die u adviseren in hypotheken.
 
Welke hypotheek past het beste bij u?
In de zoektocht naar een geschikt hypotheekadvies komen er veel zaken op je af. Welke hypotheek het meest geschikt is hangt af van uw situatie. Zo zijn er verschillende hypotheekvormen waaruit gekozen kan worden. Maar voordat u een keuze maakt dient u  eerst te weten welke situatie op u van toepassing is. Wij helpen u graag om complexe zaken eenvoudig te maken.
 
Essentieel Wonen kan u van dienst zijn bij het verzekeren van uw woning, de zognaamde opstalverzekering. Deze dekt de schade aan uw huis zoals brand, storm, inbraak, neerslag, bliksem, explosie of vorst. De financiële gevolgen hiervan zijn vaak zeer groot. Ook waar het gaat om de spullen in uw huis (de inboedelverzekering) kan onze adviseur u van dienst zijn.
 
Contact
Woont u in de buurt van Den Bosch en wilt u meer informatie over hypotheken en verzekeringen, neemt u dan gerust contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek kunnen wij u snel en deskundig helpen bij het maken van de beste keuze.
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer