U wilt uw huis verkopen

Essentieel Wonen heeft in de regio Den Bosch en regio Haaren een jarenlange ervaring opgebouwd met de verkoop van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de beste verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.
 
Doelgerichte aanpak
Om een optimale verkoop van uw woning te garanderen werkt Essentieel Wonen volgens een vast plan van aanpak. Daarin bepalen doelgericht hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden. Zo is het voor u glashelder wat wij gaan doen en kunnen we sneller tot het beste resultaat komen.
 
Garantie
Essentieel Wonen is lid van VastgoedPro en ingeschreven in het Register en handelt namens de algemene voorwaarden van VastgoedPro. Dat biedt u een direct voordeel van een breed netwerk tot actuele kennis van wet- en regelgeving. VastgoedPRO is de Nederlandse beroepsvereniging voor vastgoedprofessionals. Heeft u als consument een klacht over een lid van VastgoedPro, dan kunt u zich richten tot de Geschillencommissie Makelaardij.
 
Flexibele bezichtigingmogelijkheden
Essentieel Wonen biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 09:00 tot 18:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop kunnen bezichtigingen desgewenst plaatsvinden buiten kantooruren. Essentieel Wonen neemt hier graag de tijd voor.
 
Professionele presentatie
Een realistische vraagprijs in combinatie met een professionele presentatie van uw woning is een must voor een goede verkoop. Essentieel Wonen neemt dit volledig uit handen. Wij verzorgen o.a verkoopbrochures, plattegronden, videopresentaties, flyers en meer. Tevens bieden wij vele mogelijkheden om uw woning via social media in de schijnwerpers te zetten.
 
Optimale begeleiding en onderhandelen
Essentieel Wonen weet wat kopers beweegt, welke keuzes ze maken en hoe u met ze in contact komt. We kennen de valkuilen en (onderhandelings)strategieën. Onze dienstverlening stopt niet bij de notaris. We voorzien in alle gewenste begeleiding en ondersteuning. Uw wensen en omstandigheden staan daarbij altijd centraal.
 
Funda: aandacht voor uw woning
Voor een snelle verkoop heeft u een website nodig die goed te vinden is en een grote naamsbekendheid heeft. Via Essentieel Wonen heeft u een prominente plaatsing van uw woning op Funda.nl de grootste en meest bezochte woningsite van Nederland.
 
Contact
Denkt u erover uw huis te verkopen? Wij spreken graag eens met u af. En bent u overtuigd van onze meerwaarde? Dan spannen we ons voor de volle 100% in om uw huis snel en voor de optimale prijs te verkopen.
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer