Woonhuis (hoekwoning) VUGHT, Taalstraat 83

Taalstraat 83
,
VUGHT
Taalstraat 83
,
VUGHT
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1905
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
137
m2
Perceeloppervlakte
:  
203
m2
Inhoud
:  
410
m3
Aantal kamers
:  
6

Taalstraat 83 is een recentelijk (2015) volledig gemoderniseerde, zeer charmante hoekwoning, gelegen op een zeer geliefde locatie in Vught-Noord. Zowel het centrum van Vught alsook het centrum van 's-Hertogenbosch zijn op loop- en fietsafstand gelegen. De uitvalswegen richting Utrecht en Eindhoven bevinden zich letterlijk om de hoek.

Met het natuurgebied de Bossche Broek als overbuurman en de korte afstand van de Vughtse Heide en de IJzeren Man bevindt deze karakteristieke woning zich op een meer dan perfecte locatie.

Het originele bouwjaar van het huis is ca. 1905 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 137 m2. Het perceel-oppervlakte bedraagt ca. 203 m2.

Achter de voordeur van dit vriendelijke huis met ramen voorzien van roedeverdeling en luiken, treffen we de hal aan met meterkast. Vanuit deze hal is enerzijds de eetkamer te bereiken en anderzijds de woonkamer. tevens bevindt zich hier de trapopgang naar de eerste verdieping.

De bijzonder gezellige woonkamer met grenen houten vloer beschikt over een houthaard en veel lichtinval vanwege de ramen in zowel de voor- als de zijgevel. Middels openslaande tuindeuren is de zeer fraai aangelegde achtertuin te bereiken.
Deze achtertuin met berging heeft een Westen ligging, ideaal dus wanneer u 's-avonds na het werk nog van de avondzon wilt genieten. Vanwege het overdekte terras kan dit al vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar.

Vanuit de woonkamer is eveneens de moderne keuken met eetbar te bereiken. Deze keuken staat in een semi-open verbinding met de woonkamer en beschikt over een modern L-vormige inrichting met granieten werkblad en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is eveneens een zeer praktische trapkast te bereiken, alsmede een tussenportaal naar de achter het huis gelegen tuinkamer. In het tussenportaal treffen we de moderne toiletruimte aan en de CV-wasruimte.

Zoals eerder vermeld beschikt deze woning over een extra tuinkamer op de begane grond met openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Deze tuinkamer is natuurlijk ook te gebruiken als extra slaapkamer, speelkamer, of werkkamer.

De eerste verdieping van het huis herbergt naast de overloop ook nog 3 slaapkamers en de onlangs gemoderniseerde, compleet uitgeruste badkamer (2016). Deze badkamer is voorzien van een ligbad, een inloopdouche, een badkamermeubel met dubbele wastafel en een tweede toilet. Een luik op de overloop verschaft u overigens toegang tot de bergvliering van het huis.

Kortom: Bent u op zoek naar een charmante, vooroorlogse woning wat al volledig is gemoderniseerd, op een perfecte locatie in een Vught-Noord, dan nodigen wij u graag uit eens een bezichtiging in te plannen voor dit prachtige huis.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?