Woonhuis (hoekwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Wateringen 61

Wateringen 61
,
'S-HERTOGENBOSCH
Wateringen 61
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2001
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
165
m2
Perceeloppervlakte
:  
164
m2
Inhoud
:  
615
m3
Aantal kamers
:  
7

Wateringen 61 is een onder moderne architectuur gebouwde hoekwoning met inpandige berging, dakterras en ruim bemeten achtertuin (Zuid-West) met zonneterras. Gelegen in een bijzonder aantrekkelijke en kindvriendelijke woonomgeving aan de rand van het dorp Empel met uitzicht op de recentelijk aangelegde Zuid-Willemsvaart. De Maas, haar uiterwaarden en de overige vrije natuur bevinden zich hier letterlijk om de hoek.

Het bouwjaar van het huis is 2001, het perceelsoppervlakte bedraagt 164 m2 en de woonoppervlakte bedraagt ca. 165 m2

We benaderen de voordeur van het huis via de oprit die plaats biedt aan twee auto's.
Achter de voordeur treffen we de hal aan met grijze plavuizen vloer die doorloopt in de keuken en de moderne toiletruimte. De indeling van de begane grond is door de huidige eigenaar heel vernuftig gewijzigd waardoor er een berging is ontstaan, een zeer riante en ruime gastentoilet met urinoir, vrijhangen toilet en fonteintje.

Tevens is door deze aanpassing de keuken behoorlijk vergroot en mag met recht het predicaat woonkeuken dragen.
Het keukenmeubel bestaat uit een moderne L-vormige inrichting en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Door middel van een brede schuifpui is de achtertuin te bereiken. Deze is keurig onderhouden en is gesitueerd op het Zuid-Westen. Vanuit de tuin is ook de aangebouwde berging te bereiken.

De eerste verdieping is te bereiken via de trap in de vide vanuit de woonkeuken, maar ook via de modern vormgegeven spiltrap vanuit de hal. Boven aangekomen wordt u gegrepen door de enorme ruimte die de woonkamer op deze etage te bieden heeft. Op de vloer liggen massief houten vloerdelen. Door de voor deze woning kenmerkende ramen aan de voorzijde van het huis heeft u een prachtig uitzicht over de onlangs verlegde Zuid-Willemsvaart.

De tweede verdieping is voorzien van een overloop, drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Deze badkamer is geheel betegeld en beschikt over een ligbad, separate douche, tweede toilet en een een vaste wastafel.

Via de eerdergenoemde spiltrap is ook de derde verdieping te bereiken. Deze herbergt naast de overloop ook nog twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde van het huis is voorzien van een loopdeur naar het dakterras. Net zoals de achtertuin is deze op het Zuid-Westen georienteerd.

Kortom: Bent u op zoek naar een heel fijn, instapklaar gezinshuis met 5 slaapkamers in een kindvriendelijke omgeving waar u met een been al in de natuur staat dan nodigen wij u graag uit onderhavig object eens te komen bezichtigen.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?