Woonhuis (hoekwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Water en Vuurplein 13

Water en Vuurplein 13
,
'S-HERTOGENBOSCH
Water en Vuurplein 13
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2000
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
174
m2
Perceeloppervlakte
:  
47
m2
Inhoud
:  
560
m3
Aantal kamers
:  
7

Water en Vuurplein 13 is een prachtige, zeer ruime stadswoning, gelegen in een historische omgeving midden in het centrum van de gezellige Bossche binnenstad. De woning beschikt over een prachtige daktuin, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een atelier/ werkruimte en een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Deze woning is in 2000 gebouwd en maakt onderdeel uit van een kleinschalige ontwikkeling welke destijds plaats vond ter plaatse van de voormalige brandweerkazerne.
Alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants, supermarkt, banken en het NS-treinstation bevinden zich letterlijk om de hoek. Een ideale plek om prettig en veilig te wonen in de luwte van de stad met alle voordelen van onze Bourgondische hoofdstad binnen handbereik.

Deze woning is gelegen op een hoek met aan twee zijden vrij uitzicht over de gezellige stadspleinen die door dit project worden omsloten.

Het woonoppervlakte van het huis bedraagt ca. 174 m2

Achter de voordeur van huisnummer 13 treffen we de ruime entree/hal aan met toilet en een ruime kamer die thans als study/ logeerkamer in gebruik is. Aansluitend aan deze kamer bevindt zich een badkamer met douche en wastafel. Onder de trap bevindt zich een afgesloten werkkast.
Vanuit de gang is er via de achterdeur direct toegang tot de afgesloten parkeergarage met eigen parkeerplaats en eigen berging.

Via de trap vanuit de hal bereiken we de eerste verdieping. De overloop met toegangsdeur leidt naar de L-vormige woonkamer met parketvloer en met aan de voorzijde een frans balkon met een fraai uitzicht op de omgeving.
Tevens bevindt zich aan de voorzijde van het huis de keuken.
Deze keuken beschikt over een U-vrmig interieur en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en combinatie-magnetron.

Aan de achterzijde van de woonkamer bevinden zich twee openslaande deuren naar de besloten, privacy-biedende daktuin van ca. 30m2 welke op het Zuiden georienteerd is.
Het bijzondere van deze woning is dat er ook nog een fantastische multi-functionele tuinkamer/atelier van ca. 30 m² is.

Via de overloop op de tweede verdieping zijn drie slaapkamers te bereiken, de aparte toiletruimte en de geheel betegelde badkamer. Deze badkamer is voorzien van een ligbad, een bidet, een wastafel en een designradiator.

De derde verdieping is eveneens via een vaste trap te bereiken en beschikt over een voorzolder alwaar zich de opstelling wasmachine/droger bevindt en CV combiketel (2017). De huidige eigenaren hebben de zolderetage onderverdeeld in twee afzonderlijke ruimtes waardoor het aantal slaapkamers in het huis uitkomt op 5. Waar vindt u dat nog?

Kortom: bent u op zoek naar een fijn, ruim huis in het centrum van de stad met 5 slaapkamers, 2 badkamers, parkeergelegenheid en een privacy-biedende daktuin dan nodigen wij u graag eens uit een bezichtiging in te plannen bij dit unieke object.

De aanvaarding van deze woning zal in eerste aanleg in 2019 zijn.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?