Woonhuis (hoekwoning) HELVOIRT, Vogelkers 16

Vogelkers 16
,
HELVOIRT
Vogelkers 16
,
HELVOIRT
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1986
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
100
m2
Perceeloppervlakte
:  
221
m2
Inhoud
:  
285
m3
Aantal kamers
:  
3

Vogelkers 16 is een knusse hoekwoning met ruim bemeten perceel en eigen oprit gelegen in een zeer gewilde en rustige wijk van Helvoirt in de directe nabijheid van de diverse openbare voorzieningen zoals winkels en sportvoorzieningen. De Autoweg N65 's-Hertogenbosch - Tilburg ligt om de hoek. In 15 autominuten zijn deze steden te bereiken.

Het bouwjaar van het woonhuis is 1986 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 100 m2. Het perceelsoppervlakte bedraagt ca. 221 m2

We benaderen de deur van het huis via het pad in de voortuin. achter de voordeur treffen we de hal aan met meterkast en de deels betegelde toiletruimte met fonteintje. Aangrenzend aan de hal bevindt zich de woonkamer met plavuizen vloer. Deze is aan de achterzijde gesitueerd. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin met berging en achterom.

De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en bevindt zich aan de voorzijde van het huis. Het interieur bestaat uit een eenvoudig keukenmeubel met voldoende kastruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de overloop ook nog 2 mooie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douchehoek, toilet en vaste wastafel.

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier treffen we een open zolderberging aan. Hier is met een eenvoudige ingreep een 3e slaapkamer te realiseren. Op deze etage bevindt zich ook de opstelling van de CV-combiketel en de mechanische ventilatie unit.

Kortom: Ben je op zoek naar een fijn huis in een mooie omgeving met een riant perceel dan nodigen wij je graag uit een keer deze woning te komen bezichtigen.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?