Woonhuis (halfvrijstaande woning) 'S-HERTOGENBOSCH, Baselaarsstraat 9

Baselaarsstraat 9
,
'S-HERTOGENBOSCH
Baselaarsstraat 9
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1934
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
180
m2
Perceeloppervlakte
:  
273
m2
Inhoud
:  
715
m3
Aantal kamers
:  
7

Baselaarsstraat 9 is een vooroorlogse, halfvrijstaande villa (1934) met vrijstaande stenen garage, besloten achtertuin op het Zuiden en eigen oprit voor drie auto's. Gelegen op de meest gewilde locatie aan de rand van de Bossche binnenstad.

De Baselaarsstraat is een karaktervolle straat met aan weerszijden imposante, authentieke, vrijstaande en halfvrijstaande villa's op loopafstand van de Parade met de Sint Janskathedraal en natuurgebied Het Bossche Broek. Degene die de kans wil grijpen om dit prachtige bezit te verwerven dient rekening te houden met enige modernisatie- en verbouwingskosten.

De inhoud van de woning bedraagt ca. 800 m3 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 200 m2.

Achter de voordeur van de woning treffen we de hal aan met vestibule, trapopgang naar de eerste verdieping, toiletruimte en toegangsdeur naar de manshoge kelderruimte.

Vanuit de hal is eveneens de woonkamer te bereiken. De woonkamer is voorzien van authentieke glas-in-lood ramen, erker en een gemetselde schouwpartij. Door middel van openslaande tuindeuren is de achtertuin te bereiken. Deze achtertuin heeft een Zuid-Oosten ligging en beschikt over een berging, vrijstaande stevenen garage en een zonneterras.

Aan de achterzijde van de woning treffen we tevens de keuken aan van het huis. Deze woonkeuken is voorzien van een rechte wandopstelling en is in het verleden aan de achterzijde uitgebouwd. In deze uitbouw bevindt zich thans de eetkamer van het huis. Via deze eetkamer is eveneens de achtertuin te bereiken.

De overloop met separate toiletruimte verschaft u toegang tot 3 ruime slaapkamers, waarvan een met openslaande deuren naar een balkon. Alle slaapkamers beschikken over muurkasten en originele paneeldeuren. Sommige slaapkamers hebben de beschikking over een eigen wastafel. De badkamer beschikt over een ruime douche en een wastafel.

Middels een vaste trap is de voorzolder van de tweede verdieping te bereiken. Hier treffen we de 4e en 5e slaapkamer aan en een berging. Op de voorzolder bevindt zich een luik naar de zolderberging.

Kortom: Bent u op zoek naar een riant, vooroorlogs woonhuis aan de rand van het stadscentrum van 's-Hertogenbosch dat u nog geheel naar eigen wens kunt moderniseren dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van onderhavig object.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?