Woonhuis (halfvrijstaande woning) HAAREN, Handboogstraat 9

Handboogstraat 9
,
HAAREN
Handboogstraat 9
,
HAAREN
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1988
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
135
m2
Perceeloppervlakte
:  
218
m2
Inhoud
:  
430
m3
Aantal kamers
:  
5

Handboogstraat 9 is een instapklaar, volledig uitgebouwd en gemoderniseerd, vrijstaand/geschakeld woonhuis met inpandig bereikbare garage en een privacy-biedende achtertuin op het Zuidwesten. Gelegen in een zeer kindvriendelijke omgeving aan de rand van het dorp. In de directe omgeving van het huis bevinden zich diverse speelvoorzieningen voor kleine kinderen. Een ideale woning en omgeving dus voor gezinnen met opgroeiende kinderen.

Het huis is gebouwd omstreeks 1988 en in de loop der jaren regelmatig gemoderniseerd naar de huidige maatstaven en luxe. De woonoppervlakte bedraagt ca. 135 m2 exclusief de inpandige bereikbare garage met vliering. De totale perceel oppervlakte bedraagt 218 m2. De inhoud van de woning bedraagt ca. 430m3 (exclusief garage).

We benaderen de voordeur van het huis via de oprit waar plaats is voor het parkeren van 1 auto. Achter de voordeur treffen we de hal aan met meterkast, de gemoderniseerde toiletruimte (2017) met zwevend toilet en fonteintje, alsmede de toegangsdeur naar de ruime woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De woonkamer is uitzonderlijk groot te noemen vanwege de uitbouw aan de voorzijde van het huis en de uitbouw aan de achterzijde. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over de mogelijkheid voor een houtkachel of open haard. Op de vloer liggen overigens plavuizen met vloerverwarming.

Centraal op deze verdieping is de keuken gesitueerd en deze beschikt over een modern keukenmeubel met een L-vormige inrichting. Uiteraard mag het niet ontbreken aan inbouwapparatuur zoals een afwasmachine, inductie kookplaat met wokbrander en afzuigschouw, koelkast en een combinatiemagnetron. Via een loopdeur is de bijkeuken te bereiken alwaar zich de aansluitmogelijkheden bevinden ten behoeve van de wasapparatuur en een toegangsdeur naar de garage met vliering.

In de uitbouw aan de achterzijde van het huis treffen we momenteel het eetgedeelte aan. Door middel van openslaande tuindeuren is de achtertuin te bereiken. Deze achtertuin heeft een zeer gunstige ligging ten aanzien van de zon, namelijk op het Zuidwesten en biedt volledige privacy. Via een poort achter in de tuin is nog een omsloten gemeentelijke groenvoorziening te bereiken. Ideaal voor kleine kinderen.

Door middel van de trapopgang vanuit de hal bereiken we de overloop van de eerste verdieping. Deze herbergt naast drie slaapkamers ook nog een hele mooie en moderne badkamer. De huidige bewoners hebben deze badkamer laten vergroten waardoor er niet alleen een ligbad in past, maar ook nog een separate inloopdouche, een tweede toilet en een wastafel.

De tweede verdieping is eveneens via een vaste trap te bereiken en hier treffen we de voorzolder aan met de opstelling van de Cv combiketel (2017) en een extra vierde slaapkamer met dakkapel.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?