Woonhuis (halfvrijstaande woning) HAAREN, Eind 10

Eind 10
,
HAAREN
Eind 10
,
HAAREN
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1937
Soort object
:  
Woonhuis
Woonoppervlakte
:  
200
m2
Perceeloppervlakte
:  
995
m2
Inhoud
:  
635
m3
Aantal kamers
:  
7

Eind 10 is een voormalige, riante en halfvrijstaande boerderij met een prachtig uitzicht over de landerijen. Wat dit object zo uniek maakt is het feit dat u dit buitenleven midden in de dorpskern van Haaren aantreft. Dit huis staat dan ook synoniem voor buitenleven in de nabijheid van alle dagelijkse voorzieningen. En wilt u even genieten van de vrije natuur dan bevinden zich de natuurgebieden van de Kampina en de Oisterwijkse Bossen en Vennen binnen handbereik.

Het originele bouwjaar van het huis is ca. 1937 en het te realiseren woonoppervlakte na verbouwing kan minimaal 200m2 bedragen.

We benaderen de voordeur van de woning via het pad in de voortuin. Achter de voordeur treffen we de hal aan met aan weerszijden de verschillende vertrekken. Aan de rechterzijde bevindt zich de voorkamer. Ideaal als speel-/werk of slaapkamer.

Aan de linkerzijde treffen we de woonkamer aan. De woonkamer beschikt over een open haard en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de woonkamer is ook de kelderruimte te bereiken en de ruime woonkeuken.

Deze woonkeuken beschikt over een originele schouw, een keukenmeubel in een L-vormige opstelling en een loopdeur naar de bijkeuken. Via de bijkeuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping van het huis herbergt naast een ruime overloop ook nog 3 slaapkamers, een grote bergkamer en een badkamer. De badkamer is geheel betegeld en is voorzien van een douche, een vaste wastafel en een toilet.

De tweede verdieping van het huis is momenteel nog een hele grote bergzolder welke eenvoudig is om te bouwen tot een volwaardige slaapetage. Met gemak zijn hier nog 3 tot 4 slaapkamers te realiseren.

Zoals eerder vermeld beschikt het huis over veel buitenruimte. De achtertuin is ruim 35 meter diep en beschikt over diverse schuren, een origineel bakhuisje en prachtig uitzicht over het natuurgebied dat ligt tussen de Nemelaerstraat en het Eind.

Kortom: Heeft u de wens om uw droomwoning te realiseren en dat te combineren met het ultieme buitenleven, dan nodigen wij u graag uit deze riante woning eens te komen bezichtigen.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?