Appartement (galerijflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Westenburgerweg 396

Westenburgerweg 396
,
'S-HERTOGENBOSCH
Westenburgerweg 396
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
2010
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
75
m2
Inhoud
:  
230
m3
Aantal kamers
:  
3

Westenburgerweg 396 is een prachtig, modern 3-kamer appartement met wintertuin, berging en parkeerplaats in het souterrain. Op de begane grond bevindt zich overigens nog een fraai aangelegde gemeenschappelijke tuin.

Het appartementencomplex is gelegen in de jonge wijk 'Hinthamerpoort' in een groene en waterrijke omgeving. Het complex ligt nabij rivier de Aa en het stadspark 'Prins Hendrik' met recreatieplas 'de IJzeren Vrouw'. Via het Muntelbolwerk en het Hinthamereinde is er een prima looproute naar het gezellige centrum van ’s-Hertogenbosch (10 minuten) met o.a. winkels, restaurants, markt, theaters, musea, bioscopen, etc. Het NS station ’s-Hertogenbosch - Oost is op 10 minuten loopafstand. De snelweg A2 en A59 zijn in 5-10 minuten te bereiken.

We benaderen de voordeur van het appartement via een liftinstallatie of via de trap.

Achter de voordeur treffen we de hal aan met meterkast, moderne toiletruimte en de eerste van de twee slaapkamers.
Op de vloer van dit appartement ligt een fraaie, moderne plavuis met vloerverwarming.

Aangrenzend aan de hal bevindt zich de woonkamer. wat direct opvalt zijn de vele raampartijen waardoor er veel licht binnenkomt in het appartement. Het appartement bevindt zich namelijk aan de Zuidzijde van het complex. De huidige bewoner heeft de oorspronkelijke deur naar de 'wintertuin' weg laten halen waardoor hier een extra gevoel van ruimte is gerealiseerd.

De keuken staat in een open verbinding met de woonkamer en beschikt over diverse inbouwapparatuur en een deur naar de berging/wasruimte.

Vanuit de eerdergenoemde wintertuin met Frans balkon zijn de badkamer te bereiken en de zeer riante ouderslaapkamer.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een moderne douche en design badkamermeubel met geïntegreerde wastafel.

Zoals eerder omschreven beschikt het appartement over een eigen prive berging en parkeerplaats in het souterrain onder het gebouw.

Kortom: Ben je op zoek naar luxe en modern gemak op tien minuten loopafstand van de Bossche Binnenstad dan nodigen wij je graag uit eens een bezichtiging in te plannen bij onderhavig appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?