Appartement (galerijflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Schout van Raesfeltstraat 17

Schout van Raesfeltstraat 17
,
'S-HERTOGENBOSCH
Schout van Raesfeltstraat 17
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1997
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
70
m2
Inhoud
:  
250
m3
Aantal kamers
:  
3

Schout van Raesfeltstraat 17 is een heel verzorgd 3-kamer appartement op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met balkon en berging. Gelegen in het jongste gedeelte van de wijk De Maaspoort. In de nabije omgeving vindt u onder andere wandelgebieden, rivier de Maas, winkelcentrum “Lokerenpassage”, recreatiegebied de “Noorderplas” en openbaar vervoer. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, vanaf het balkon heeft u een mooi en vrij uitzicht. Het appartementencomplex beschikt over een lift en op de begane grond heeft u een eigen berging.

Het bouwjaar van het appartement is ca. 1997 en het woonoppervlakte bedraagt ca. 70m2
Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich de gemeenschappelijke entree met brievenbussen, bellentableau en de liftinstallatie naar de verschillende etages. tevens treffen we op de begane grond de diverse prive bergingen aan.

Achter de voordeur die via de overdekte galerij te bereiken is treffen we de hal aan met meterkast, bergkast en toiletruimte. In de bergkast bevindt zich de CV-combiketel (2017)

Aangrenzend aan de hal bevindt zich de woonkamer van het appartement en deze is gesitueerd aan de voorzijde. Door de grote raampartijen heeft deze kamer veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de weilanden en waterpartij aan de overkant. Via een toegangsdeur is het balkon te bereiken. Ook hier heeft u hetzelfde fraaie uitzicht.

Vanuit de woonkamer is eveneens de ouderslaapkamer te bereiken. Vanuit deze slaapkamer heeft u ook direct toegang tot de geheel betegelde badkamer. deze is voorzien van een douchecabine, vast wastafel en een designradiator.

De keuken bevindt zich aan de galeriezijde en beschikt over een net L-vormig interieur en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Eveneens aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer van het appartement.

Er bestaat de mogelijkheid om een garagebox te kopen bij het appartement.

Kortom: Bent u op zoek naar een leuk thuis in een weidse en kindvriendelijke omgeving dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken bij onderhavig appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?