Appartement (galerijflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Neerstraat 115

Neerstraat 115
,
'S-HERTOGENBOSCH
Neerstraat 115
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1963
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
70
m2
Inhoud
:  
225
m3
Aantal kamers
:  
3

Neerstraat 115 is een goed onderhouden en een verzorgd 3-kamer appartement met balkon op het Zuiden en berging op de parterre. Gelegen in een ruim opgezette woonwijk in de directe nabijheid van de oosterplas en diverse groen- en speelvoorzieningen. Binnen 5 minuten fietsafstand van het gezellige stadshart van de stad in combinatie met de nabijheid van de uitvalswegen richting de A2 maken deze plek ideaal voor de forenzen onder ons.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca 70m2 en is gebouwd omstreeks 1963.

Op de begane grond van het complex treffen we de centrale entree aan met de brievenbussen en de intercominstallatie. Hier bevinden zich eveneens de prive bergingen en de liftinstallatie.

Achter de voordeur van het appartement treffen we de hal aan met meterkast en bergkast. Vanuit de hal zijn de diverse vertrekken te bereiken waaronder de gemoderniseerde keuken. Deze bevindt zich aan de galeriezijde en beschikt over een modern keukenmeubel in een rechte wandopstelling onder het raam.

Vanuit de hal zijn eveneens de berging/bijkeuken, de toiletruimte en de geheel betegelde badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche en een vaste wastafel.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van het complex. Vanwege de Zuidligging en de lichtinval via de grote raampartijen is deze woonkamer verrassend licht. De vloer is voorzien van massief houten vloerdelen.Via een loopdeur in de woonkamer is het balkon te bereiken.

De 2 slaapkamers van het appartement zijn beide vanuit de woonkamer te bereiken en hebben een mooie maatvoering.

De servicekosten van het appartement bedragen ca. € 241,00 per maand. Dit is inclusief voorschot stookkosten en water.

Kortom: Ben je op zoek naar een betaalbaar appartement met een gunstige ligging ten opzichte van de binnenstad en de autosnelwegen, dan nodigen wij je graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging bij onderhavig appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?