Appartement (galerijflat) 'S-HERTOGENBOSCH, Maassingel 206

Maassingel 206
,
'S-HERTOGENBOSCH
Maassingel 206
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1962
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
63
m2
Inhoud
:  
180
m3
Aantal kamers
:  
3

Maassingel 206 is een voormalig 3-kamer appartement gelegen op de eerste verdieping van een appartementencomplex met prachtig uitzicht op rivier De Aa en een balkon op het Zuiden. Strategisch gelegen nabij alle belangrijke uitvalswegen en de historische binnenstad en nabij het recreatiegebied de Oosterplas, Rivierenplein en de diverse sportverenigingen. Daarnaast zijn alle overige maatschappelijke voorzieningen binnen handbereik.

Kortom een appartement wat een bezichtiging meer dan waard is en perfect voor de starter op de woningmarkt !

Het woonopparvlakte bedraagt ca. 63m2.

Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich centrale hal met bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis naar de diverse verdiepingen. Tevens biedt de centrale entree toegang tot de royale eigen berging en gezamenlijke fietsenberging.

Via de galerij op de eerste verdieping met uitzicht op de Aa bereikt u de voordeur van het onderhavige appartement.
Via het voorportaal met meterkast komen we in de keurig afgewerkte hal met laminaatvloer. en moderne toiletruimte. Deze hal biedt toegang tot alle ruimten.

Aan de linkerzijde komen in de ruime lichte woonkamer van ca. 30 m2 met balkon op het zuiden aan de voorzijde. De woonkamer is door middel van een kastenwand onderverdeeld in een studeer-/ werkhoek en woonkamer met eetgelegenheid. De studeerhoek is eventueel nog afzonderlijk te bereiken vanuit de hal en is daardoor middels een eenvoudige ingreep weer terug te brengen tot een afzonderlijke kamer.

Vanuit de hal is er vervolgens toegang tot de keuken met een groot keukenblok met L-vormig interieur. Deze keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, koelkast, afwasmachine en aansluiting ten behoeve van de huurboiler voor de warmwatervoorziening. Tevens bevinden zich hier de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Vanuit de keuken is ook de grotendeels betegelde badkamer te bereiken. Deze bestaat uit een douche en een vaste wastafel.

Verder treft u nog een zeer ruime hoofdslaapkamer aan eveneens met een laminaatvloer.

Bijdrage VvE: ca. € 187,83 per maand (incl. voorschot van de maandelijkse stookkosten)

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?