Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Zuid Willemsvaart 49

Zuid Willemsvaart 49
,
'S-HERTOGENBOSCH
Zuid Willemsvaart 49
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1883
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
140
m2
Inhoud
:  
516
m3
Aantal kamers
:  
4

Zuid Willemsvaart 49 is een verrassend riante bovenwoning met maar liefst ca. 140m2 woonoppervlak, 2 slaapkamers en 2 dakterrassen van maar liefst ca. 25m2. Gelegen op een zeer markante plek in de Bossche binnenstad, aan de rand van de Bossche Stadsdelta en het nieuw aan te leggen Zuid Willemspark, en met vrij uitzicht over de Zuid Willemsvaart en de citadel aan de overzijde.

In de directe omgeving treffen we eveneens o.a. het Kruithuis aan, de Verkade-fabriek, de Tramkade, en de Vue bioscoop. Zowel de winkelvoorzieningen als het centraal station van 's-Hertogenbosch bevinden zich op 5 minuten lopen verwijderd van deze heerlijke plek.

Het oorspronkelijke bouwjaar van deze fijne bovenwoning is 1883, maar in 1990 is het pand volledig gerenoveerd en daarna telkens gemoderniseerd om mee te gaan met de eisen van de huidige tijdgeest.

Achter de voordeur van onderhavig object treft u een zeer riante hal aan die heel veel ruimte biedt voor het stallen van uw fietsen, overige opslag en de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Boven aangekomen treft u naast de overloop met separate toiletruimte ook de ruime woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde van het huis. De woonkamer heeft een meer dan fraaie maatvoering (ca. 40m2) en beschikt over een op maat gemaakte kastenwand. Uiteraard heeft u vanuit de woonkamer weer dat prachtige uitzicht over de Zuid Willemsvaart.

Zoals beschreven bevindt de keuken zich aan de achterzijde. De keuken is door de huidige bewoners in 2020 volledig vernieuwd en voorzien van een modern vormgegeven keukeninrichting met alle denkbare inbouwapparatuur. Via een loopdeur in deze keuken is het eerste terras te bereiken. Hier kunt u heerlijk genieten van het uitzicht over de binnenstadstuinen achter de woningen aan de Jan Heinsstraat en de Zuid Willemsvaart.

De tweede verdieping van het huis herbergt naast de overloop ook nog 2 slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde van het huis beschikt over een dakkapel en over een eigen sauna.

Aan de achterzijde bevindt zich de grootste slaapkamer en deze heeft directe toegang tot het zonneterras. Vanwege de hoogte en ideale zonligging (Zuid) is dit terras een heerlijke plek om rustig te kunnen genieten van de nodige vitamine Z.
Op deze slaapkamer bevindt zich ook nog een bergkast alwaar u de Cv-combiketel (2018) aantreft.

De badkamer ligt centraal op deze verdieping en beschikt over een ligbad, separate douche, een badkamermeubel met geïntegreerde dubbele wastafel, een tweede toilet en een designradiator.

Kortom: Bent u op zoek naar een uiterst ruime bovenwoning op een markante, centrale ligging ten opzichte van alle voorzieningen van de gezellige Bossche binnenstad dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit bijzonder object.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?