Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Vughterstraat 184B

Vughterstraat 184B
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vughterstraat 184B
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1987
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
113
m2
Inhoud
:  
350
m3
Aantal kamers
:  
3

Vughterstraat 184 B is een royaal 3-kamer appartement (ca. 115m2) met parkeervoorziening op eigen terrein en berging gelegen in een van de belangrijkste winkelstraten van het gezellige middeleeuwse centrum van ‘s-Hertogenbosch.

U loopt in nog geen 5 minuten naar de Markt en binnen nog eens 2 minuten staat u op de Parade, centrum van gezelligheid en met de trots van de stad: de Sint Jans Kathedraal. Zelfs het beschermde natuurgebied “Het Bossche Broek” bevindt zich hemelsbreed op slechts 200 meter van het appartement.

Via de gemeenschappelijke toegangsdeur, komt u in de hal waar de intercominstallatie zich bevindt, samen met de brievenbussen en de gemeenschappelijke meterkast. Via een tweede toegangsdeur (die vanuit het appartement te bedienen is) komt u bij de de trap die u naar de eerste verdieping brengt.

De hal van het appartement is zonder meer ruim te noemen en er bevinden zich 2 opbergkasten, het toilet en de trap naar de 2e verdieping. Het toilet is geheel betegeld en is voorzien van een fonteintje. Door een glaswand tussen de hal en de woonkamer heeft u al een mooie doorkijk naar de woonkamer.

Kenmerkend voor de woonkamer zijn de vier grote plafond-hoge ramen met roedeverdeling die een sfeervol uitzicht bieden over de Vughterstraat. In de woonkamer is een fraaie open haard geplaatst.

De moderne, open keuken is bijzonder luxe afgewerkt met granieten aanrechtblad en alle denkbare inbouwapparatuur.

Via de trap in de hal komt u op de overloop van de tweede verdieping. De overloop biedt de mogelijkheid tot het creeren van een werk- of studeerhoek. Er bevinden zich tevens twee ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer in directe verbinding staat met de badkamer. In de badkamer bevinden zich een wastafel, de aansluiting voor de wasmachine en eventueel wasdroger, het ligbad met douche en het tweede toilet.

Tenslotte bevinden zich op de tweede verdieping een grote bergkast met daarin de combiketel en een zeer praktische en ruime inloopkast.

Kortom: Bent u op zoek naar een ruim bemeten appartement met een eigen parkeervoorziening dan nodigen wij u graag uit onderhavige appartement eens te komen bezichtigen.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?