Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Van der Venstraat 39

Van der Venstraat 39
,
'S-HERTOGENBOSCH
Van der Venstraat 39
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1926
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
98
m2
Inhoud
:  
395
m3
Aantal kamers
:  
4

Van der Venstraat 39 is een zeer ruim bemeten (ca. 100m2), karakteristiek, grotendeels gemoderniseerd, 4-kamer- hoekappartement gesitueerd op de tweede, tevens bovenste etage van een kleinschalig complex gelegen op de hoek Van Noremborghstraat/ Van der Venstraat in het gewilde stadsdeel "De Muntel". In de directe nabijheid treffen we de winkelvoorzieningen aan van het Kapelaan Koopmansplein, alsmede de waterplas "De IJzeren vrouw" en het Prins Hendrikpark. Het centrum van de stad en het NS station zijn binnen tien fietsminuten afstand te bereiken.

De voordeur van het onderhavige, nagenoeg instapklare appartement (1926) bevindt zich aan de Van der Venstraat en biedt u toegang tot de prive-entree met stallingsruimte voor de fiets, meterkast (2016) en trapopgang naar de tweede verdieping.

Middels de dubbele bordestrap bereiken we de woon-etage. Achter de tussendeur treffen we een ruime gang aan die toegang biedt tot alle afzonderlijke vertrekken. Op de vloer van het appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

De 3 slaapkamers bevinden zich aan de rustige zijde aan de Van der Venstraat en zijn zeer mooi qua afmeting.
De sfeervolle en lichte woonkamer en-suite bevindt zich aan de zijde van de Van Noremborghstraat. Hier vallen direct de authentieke details op zoals een natuurstenen schouw, originele vaste kasten, paneeldeuren, glas-in-lood ramen en een deur naar het balkon. De grote raampartijen bieden zicht op het dagelijkse buitenleven aan de Van Noremborghstraat.

De keuken van het appartement is afgesloten van de woonkamer en bestaat uit een modern L-vormig interieur (2016) en is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. In de keuken bevinden zich eveneens de opstelling van de CV-combiketel (2019) en de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

De luxe, geheel betegelde badkamer van het appartement is voorzien van een ligbad, separate douche en een design wastafel. Door een lichtkoepel in het dak beschikt u hier ook over voldoende daglicht.

Vermeldenswaardig is nog dat deze gerenoveerde woning grotendeels is voorzien van kunststof ramen en kozijnen met dubbele beglazing.

Kortom: Ben je op zoek naar een zeer royale, gerenoveerde bovenwoning met maar liefst 3 slaapkamers aan de rand van de Bossche binnenstad dan nodigen wij je graag uit onderhavig appartement eens te komen bewonderen.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?