Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Smalle Haven 185

Smalle Haven 185
,
'S-HERTOGENBOSCH
Smalle Haven 185
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1873
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
93
m2
Inhoud
:  
295
m3
Aantal kamers
:  
3

Smalle Haven 185 is een zeer charmante bovenwoning gelegen aan een van de mooiste straten van de binnenstad van 's-Hertogenbosch. U waant zich hier af en toe terug in de tijd als u kijkt naar de prachtige herenhuizen met rijke historie.
De Smalle haven is een verkeersluwe straat waar enkel bestemmingsverkeer gebruik van maakt. De gezelligheid van Uilenburg, het centraal station en het commerciele hart van de stad bevinden zich letterlijk om de hoek!

Deze woning dateert oorspronkelijk uit de 19e eeuw, maar is in 1991 en later door de huidige bewoners gerestaureerd en gemoderniseerd. De woonoppervlakte bedraagt ca. 105 m2 (inclusief dakterras van 12m2).

Achter de voordeur van de fraaie gevel treffen we de prive entree aan van het onderhavige appartement. Boven aangekomen ontdekken we de moderne toiletruimte en de toegangsdeur naar de woonkamer. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en beschikt over veel ruimte en licht. Vanuit de drie grote raampartijen heeft u een prachtig uitzicht over de haven. Op de vloer van nagenoeg het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten vloer.

De moderne keuken (2008) bevindt zich aan de achterzijde van het appartement en beschikt over alle denkbare apparatuur. Via een loopdeur is het achtergelegen dakterras te bereiken (12m2).

Op de eerste verdieping treffen we eveneens de volledig gemoderniseerde badkamer (2014) aan. Deze is voorzien van een ligbad, separate douche en een design wastafelmeubel.

Via een vaste trap vanuit de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken. Hier treffen we twee riante slaapkamers aan met vaste kastenwanden en een extra tweede moderne toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Kortom: Bent u op zoek naar een zeer charmante bovenwoning voorzien van alle moderne gemakken met een prachtig uitzicht over de historische binnenhaven in het centrum van 's-Hertogenbosch dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?