Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Smalle Haven 125A

Smalle Haven 125A
,
'S-HERTOGENBOSCH
Smalle Haven 125A
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1635
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
69
m2
Perceeloppervlakte
:  
69
m2
Inhoud
:  
210
m3
Aantal kamers
:  
3

Smalle Haven 125A is misschien wel het meest charmante appartement dat wij ooit hebben mogen aanbieden in de Bossche binnenstad. Gelegen op de eerste etage van het Rijksmonumentale grachtenpandje 'Dit is Vlymen' dat oorspronkelijk gebouwd is in 1635. Als je aan de voorzijde naar de fraaie trapgevel kijkt met haar originele natuurstenen waterlijsten, glas in lood ramen en de korfbogige ontlastingsbogen dan raak je al in vervoering. En hoe leuk is het als je ook nog de historie kent van dit prachtige pand. Het verhaal gaat dat de naam 'Dit is Vlymen' aan het huis is gegeven, omdat je vanuit de ramen op de etages in het dorp Vlijmen in de verte kon zien liggen, weergegeven in de fraaie gevelsteen in de voorgevel.

Hoe leuk is dat?! En dan ook nog aan een van de leukste grachtjes van 's-Hertogenbosch, de Smalle Haven aan de Binnendieze. Op loopafstand van de gezellige uitgaansgebied "De Uilenburg", de Bossche binnenstad met haar leuke boetiekjes en uiteraard het Centraal station van 's-Hertogenbosch.

Het appartement dat wij mogen verkopen bevindt zich op de eerste etage van in totaal 3 appartementen in dit pand en heeft een woonoppervlakte van ca. 69m2.
Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke entree en aan de achterzijde via een afgesloten poort naast het huis is de eigen prive berging te bereiken.

Boven aangekomen word je weer omvangen door de romantiek en de sfeer van vroeger tijden die zo mooi bewaard zijn gebleven. Uiteraard gecombineerd met de hedendaagse gemakken zoals keuken en sanitair welke volledig in stijl zijn verwerkt.

Op de vloer van dit appartement liggen massief eiken vloerdelen en de wanden zijn voorzien van fraaie balkenplafonds.
Direct naast de voordeur in de hal van het appartement treft u de parlefoon-installatie aan waarmee u de voordeur kunt openen.

De hal verschaft u toegang tot alle vertrekken zoals 2 slaapkamers aan de achterzijde, de badkamer, de woonkamer en de keuken. De badkamer is volledig gemoderniseerd en beschikt over een fraaie inloopdouche, badkamermeubel met geïntegreerde wastafel en een designradiator.

De gezellige woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en hier vallen direct de glas-in-loodramen op die in de voorgevel zitten. De voorzijde is georienteerd op het Westen waardoor er de hele middag de zonnestralen via deze raampjes de woonkamer versieren. En uiteraard mogen we het uitzicht over de Binnendieze niet vergeten te vermelden. werkelijk prachtig!

De keuken bevindt zich centraal op deze etage en beschikt over een rustieke inrichting met alle denkbare apparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, afwasmachine en combinatie-oven.

We kunnen nog wel uren doorgaan om te vertellen hoe gaaf dit appartement is, maar beter nog nodigen wij u uit voor een bezichtiging van dit geweldige thuis. Maak snel een afspraak.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?