Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Schapenmarkt 16

Schapenmarkt 16
,
'S-HERTOGENBOSCH
Schapenmarkt 16
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1900
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
175
m2
Inhoud
:  
550
m3
Aantal kamers
:  
5

UNIEKE KANS VOOR BELEGGER, OMTWIKKELENDE AANNEMER, OF GEWOON VOOR ZELFBEWONING!

Schapenmarkt 16 is een zeer riante bovenwoning van maar liefst 175m2, verdeeld over 3 woonlagen en een dakterras van ca. 27m2.

Aangezien de huidige eigenaar inmiddels beschikt over een vergunning om onderhavige woning te splitsen in 3 zelfstandige wooneenheden is dit een echte buitenkans. (Het bijkopen van de begane grond, in verhuurde staat, behoort eventueel tot de mogelijkheden)

De entree van de bovenwoning bevindt zich momenteel in de winkel op de begane grond.

Op de eerste verdieping treffen we een overloop aan met meterkast.
Deze overloop bevindt zich centraal op de eerste verdieping en verschaft ons toegang tot diverse vertrekken met aan de achterzijde een zeer riante, moderne woonkeuken voorzien van een rechte wandopstelling en diverse inbouwapparatuur.
Achter de keuken treffen we de bijkeuken aan. Hier bevinden zich de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur, alsmede een toiletruimte met fonteintje.

Middels een klein trapje is de achterdeur te bereiken naar het dakterras. Dit terras heeft een oppervlakte van ca. 27m2 op het Zuid-Oosten. U zult hier aangenaam verrast worden door de stilte die hier heerst. En dat terwijl u zich midden in het centrum van de stad bevindt.

Aan de voorzijde treft u de woonkamer aan. Deze is voorzien van een open haard en de trapopgang naar de tweede verdieping.

De tweede verdieping van de bovenwoning herbergt eveneens een overloop met een inbouwkast en twee zeer ruime slaapkamers. De badkamer van het huis is te bereiken via de slaapkamer aan de voorzijde en is geheel betegeld en voorzien van een douche, toilet en vaste wastafel.

De derde verdieping is eveneens via een vaste trap te bereiken en herbergt thans een open zolderruimte die nog vrij inzetbaar is. De spanten van het dak en het dakbeschot zijn volledig in het zicht. In het centrale gedeelte treft u de CV-ketel aan van de bovenwoning.

Kortom: Bent u zakelijk of prive op zoek naar een pand met mogelijkheden, dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging!

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?