Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Maastrichtseweg 52

Maastrichtseweg 52
,
'S-HERTOGENBOSCH
Maastrichtseweg 52
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1928
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
56
m2
Inhoud
:  
200
m3
Aantal kamers
:  
3

Maastrichtseweg 52 is een recentelijk gemoderniseerde, instapklare en monumentale bovenwoning met 2 slaapkamers, een balkon en bijzonder prachtig uitzicht over de Zuid Willemsvaart. En dat op nog geen 5 minuten lopen van de Bossche binnenstad. Parkeren kunt u voor de deur door middel van vergunningen die momenteel vrij snel beschikbaar zijn.

Het woonoppervlakte van het appartement bedraagt ca. 56 m2 en het originele bouwjaar is ca. 1928.

We benaderen de voordeur via de trap in de open portiek. Boven aangekomen treffen we twee voordeuren aan waarvan de rechterdeur toegang verschaft tot het onderhavige appartement.

Achter de voordeur kom je in de hal van het appartement vanwaar de woonkamer te bereiken is. Als u binnen komt valt direct op dat het appartement verrassend ruim is. Aan de voorzijde bevindt zich het zitgedeelte van het appartement en hier heeft u prachtig uitzicht over de Zuid Willemsvaart. Hoe leuk is dat?! Vanaf de bank genieten van een levend schilderij waarop de pleziervaart en de wandelaars een hoofdrol spelen.

Aan de achterzijde van de woonkamer heeft de huidige eigenaar een nieuwe keuken laten plaatsen. Deze moderne keuken (2020) is voorzien van een rechte wandopstelling en is voorzien van alle inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, afwasmachine en een koelvriescombinatie.

Door middel van een schuifdeur is een tussenportaal te bereiken. Deze beschikt over een deur naar de CV/Wasruimte, het balkon met werkkast en de eveneens onlangs gemoderniseerde badkamer.

Deze badkamer is voorzien van stucwerk en tegelwerk en beschikt over een moderne badkamermeubel met geïntegreerde wastafel, een douche en een zwevend toilet en een designradiator.

Verder beschikt het appartement over 2 slaapkamers, beide met een muurkast. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en de tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en heeft eveneens het fraaie uitzicht over de Zuid Willemsvaart.

De servicekosten bedragen momenteel ca. € 100,00 per maand.

Algemeen: Dit appartement is voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing, de wanden zijn voorzien van stucwerk, de vloer is grotendeels voorzien van laminaat met uitzondering van de keuken en de badkamer.

Kortom: Zoek je een 3-kamer appartement op een ultieme locatie in de directe nabijheid van de Bourgondische binnenstad, voor jezelf of als belegging dan mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan en nodigen wij je graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit fijne appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?