Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Eerste Korenstraatje 7

Eerste Korenstraatje 7
,
'S-HERTOGENBOSCH
Huurprijs:
€ 1.245
per maand
Eerste Korenstraatje 7
,
'S-HERTOGENBOSCH
Huurprijs
:  
€ 1.245
per maand
Status
:  
Verhuurd
Bouwjaar
:  
1520
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
130
m2
Inhoud
:  
400
m3
Aantal kamers
:  
3

EERSTE KORENSTRAATJE 7 is een royale bovenwoning van ca. 130m2 in het gezellige verbindingsstraatje tussen de Kruisstraat/ Korenbrugstraat en de Karrenstraat.

De woning bevindt zich op de eerste en tweede verdieping en is te bereiken via de ruime entree/hal. Deze hal is ruim genoeg om hier uw fietsen te plaatsen en toch een goede doorgang over te houden naar het appartement.

Boven aangekomen bereiken we een ruime woonkamer met een houten vloer, een balkenplafond en twee hoge ramen aan de voorzijde bovenlichten met glas-in-lood. De kamer Heeft een L-vormige indeling waardoor er een fijne verdeling plaatsvindt tussen eet- en zitgedeelte. Aangrenzend aan het smallere gedeelte treffen we een tussenhal aan die toegang verschaft tot de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Vroeger beschikte het appartement over een balkon aan de achterzijde. Dit balkon is in het verleden bij het woonhuis getrokken en hier is indertijd het keukenmeubel geplaatst en is uitgevoerd in een licht kunststof interieur. Aangrenzend aan de keuken bevindt zich de zeer ruime bijkeuken/berging met aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur.

Via een vaste trap is de tweede etage bereikbaar. Naast de overloop bevinden zich hier nog twee slaapkamers en twee badkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde bevindt zich direct onder de kap waardoor er een fantastische ruimte is ontstaan. Zowel deze als de slaapkamer aan de achterzijde zijn voorzien van een eigen badkamer.

De badkamers zijn modern uitgevoerd met een fraaie tegel en voorzien van designradiatoren en een douche. De badkamer behorend bij de ouderslaapkamer beschikt ook nog over een ligbad en twee vaste wastafels.

Via een losse trap vanuit de grote slaapkamer is nog een praktische zolderberging te bereiken. In deze berging bevindt zich de opstelling van de CV-combiketel van de bovenwoning.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?