Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Clarastraat 58

Clarastraat 58
,
'S-HERTOGENBOSCH
Clarastraat 58
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1906
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
43
m2
Inhoud
:  
140
m3
Aantal kamers
:  
2

Clarastraat 58 is een zeer knus en een instapklaar twee-kamerappartement met riant dakterras midden in het gezellige stadshart van 's-Hertogenbosch met alle voorzieningen direct om de hoek. De Clarastraat is een verkeersluwe en rustige straat die in verbinding staat met de Hinthamerstraat.

Het originele bouwjaar van het complex is ca. 1906 en in 1986 is het pas volledig gerenoveerd en in de jaren daarna telkens aangepast aan de wooneisen van de moderne tijd.

Het woonoppervlakte van het appartement bedraagt ca. 43 m2 en het dakterras heeft een oppervlakte van ca. 19m2.

Achter de voordeur van de fraaie vooroorlogse gevel treffen we de gezamenlijke hal aan. Het complex bestaat uit drie afzonderlijke woningen waarvan onderhavig object op de tweede etage gelegen is.

Achter de deur van de tweede etage treffen we de hal aan met aan de voorzijde het leefgedeelte.
Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van houten vloerdelen en strakke wanden.

De woonkamer en keuken staan in een open verbinding met elkaar en deze ruimte beschikt over een lichtkoepel en twee dakvensters waardoor er veel lichtinval is in het appartement, vanuit deze ramen heb je prachtig uitzicht over onze Bossche trots, De Sint Jans kathedraal.

De moderne keuken is voorzien van een hoogglans afwerking en beschikt over diverse inbouwapparatuur.

Centraal gelegen bevindt zich de frisse badkamer van het appartement eveneens met een lichtkoepel. De badkamer is voorzien van een ligbad, zwevend toilet en een wastafel.

Aan de achterzijde bevindt zich de slaapkamer van het appartement. Vanuit deze slaapkamer heeft u directe toegang tot het dakterras. Dit ruime dakterras van ca. 19m2 biedt u een oase van rust! Sterker nog: Als u hier geniet van de rust en het uitzicht op de volwassen bomen aan de achterzijde van het pand dan heeft u niet eens door dat u zich midden in het centrum van Den Bosch bevindt.

Kortom: Ben je op zoek naar een leuke uitvalsplek in de luwte van de stad en toch in de directe nabijheid van alle gezellige voorzieningen die onze Brabantse hoofdstad te beiden heeft dan nodigen wij je graag uit eens een bezichtiging in te plannen bij onderhavig appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?