Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Clarastraat 56

Clarastraat 56
,
'S-HERTOGENBOSCH
Clarastraat 56
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1906
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
62
m2
Inhoud
:  
228
m3
Aantal kamers
:  
2

Clarastraat 56 is een zeer knus twee-kamerappartement midden in het gezellige stadshart van 's-Hertogenbosch met alle voorzieningen direct om de hoek. De Clarastraat is een verkeersluwe en rustige straat die in verbinding staat met de Hinthamerstraat met om de hoek de gezellige terrassen, de Sint Jans kathedraal en de gezellige winkelstraten met een ruim aanbod aan boetiekjes.

En wat dacht u van de ontspanningsmogelijkheden van het natuurgebied "Het Bossche Broek"? Op nog geen 5 minuten loopafstand gelegen van dit appartement begeeft u zich in dit heerlijke en rustgevende natuurgebied.

Het originele bouwjaar van het complex is ca. 1906 en is in 1986 gemoderniseerd naar appartementen. Het woonoppervlakte van het onderhavige appartement bedraagt ca. 62 m2.

Achter de voordeur van de fraaie vooroorlogse gevel treffen we de gezamenlijke hal aan. Het complex bestaat uit drie afzonderlijke woningen waarvan dit appartement op de eerste etage gelegen is.

Achter de deur van de eerste etage treffen we de hal aan met toiletruimte en toegangsdeuren naar de keuken aan de achterzijde en aan de voorzijde de woonkamer. Als je deze woonkamer binnenstapt valt direct de fijne lichtinval op. Dit komt onder andere door het feit dat het een breed appartement is met aan de voorzijde 3 raampartijen en dat is in de Bossche binnenstad wel uniek.

De eerdergenoemde keuken bevindt zich centraal in het appartement en is voorzien van twee rechte wandopstellingen en diverse inbouwapparatuur. Via een tussenportaal treft u de badkamer aan en de ruime en rustige slaapkamer van het appartement. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en een wastafel.

Kortom: Ben je op zoek naar een leuke uitval plek in de luwte van de stad en toch in de directe nabijheid van alle gezellige voorzieningen die onze Brabantse hoofdstad te beiden heeft dan nodigen wij je graag uit eens een bezichtiging in te plannen bij dit appartement op deze unieke rustige locatie tussen de Sint Jan en de Binnendieze!

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?