Appartement (bovenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Achter Het Zwarte Beerke 18

Achter Het Zwarte Beerke 18
,
'S-HERTOGENBOSCH
Achter Het Zwarte Beerke 18
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1996
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
143
m2
Inhoud
:  
400
m3
Aantal kamers
:  
4

Achter Het Zwarte Beerke 18 is een ruim appartement met dakterras en parkeerplaats op het afgesloten priveterrein. Verscholen tussen de Vughterstraat en het Kruisbroedershofje ligt dit prachtige object. Midden in het levendige centrum van de stad en toch maximaal kunnen genieten van de rust en ruimte van het besloten karakter aan de achterzijde. Het binnenterrein is via een onderdoorgang tegenover de Sint-Catharinakerk te bereiken, of zoals we in 's-Hertogenbosch ook wel zeggen: 'tegenover de Sint Catrien".

Het originele bouwjaar van het pand dateert nog van voor 1600 in de tijd dat de huizen nog geen nummers hadden, maar slechts namen. Voor het onderhavige object kunnen we zeggen dat de originele naam 't Blauwlaken is. Waarschijnlijk vernoemd naar de stoffenhandel die destijds in het pand (Vughterstraat 100) was gevestigd.

In 1996 heeft er een gigantische verbouwing/ renovatie plaatsgevonden waardoor we eigenlijk kunnen zeggen dat het bouwjaar 1996 is. Vandaar ook het gunstige energielabel B.

Via een gezamenlijke entree op de begane grond met videofooninstallatie en de prive berging is de eerste verdieping te bereiken. De woonverdieping van het appartement. Via het riante prive dakterras van maar liefst 25m2 bereiken we de voordeur.

Achter de voordeur treffen we de hal aan met garderobe, moderne toiletruimte, een studeer/werkkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Het diepe appartement loopt helemaal door tot aan de Vughterstraat waardoor je kunt kiezen of je wil genieten van het geroezemoes van deze winkelstraat of dat je volledig tot rust wil komen op je dakterras aan de achterzijde. Het dakterras, met zonneluifel, heeft een zuiden ligging, ideaal dus voor de zonaanbidders onder ons.

Zoals gezegd bevindt de woonkamer zich aan de voorzijde van het appartement en de keuken is centraal gelegen op deze woon-etage. De keuken is voorzien van een L-vormige inrichting en beschikt uiteraard over de benodigde inbouwapparatuur.

Op de tweede verdieping van het huis treffen we de slaap-etage aan. Via de overloop met separate toiletruimte bereiken we 2 zeer riante slaapkamers, een wasruimte, een flinke berging en een geheel betegelde badkamer.
Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafelcombinatie.

Algemeen: Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex met een gezonde Vereniging van Eigenaars. De bijdrage voor deze vereniging bedraagt ca. € 124,00 per maand.

Kortom: Bent u op zoek naar een zeer riante bovenwoning met dakterras en parkeerplaats in het centrum van onze Bourgondische hoofdstad dan nodigen wij u graag uit eens een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit prachtige appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?