bog

Essentieel Wonen weet als geen ander dat de markt voor bedrijfsonroerend goed voortdurend in beweging is en volgt de ontwikkelingen hierin al vele jaren op de voet. Bent u op zoek naar een bedrijfspand of wilt u verkopen/verhuren, dan zetten wij graag onze expertise is om u snel en kundig van dienst te zijn.
 
Bemiddeling bij aanhuur/aankoop
Indien u op zoek bent naar een andere of nieuwe huisvesting van uw onderneming, kunnen wij u hierbij helpen met goed advies en professionele ondersteuning. Wij zijn zelf ondernemer en begrijpen dat de aankoop of  huur van een bedrijfspand een belangrijke stap is. Daarom vinden wij persoonlijke aandacht en optimale begeleiding voor potentiële huurders/kopers zeer belangrijk.
 
Verhuren of verkopen
Indien u uw bedrijfspand wilt verkopen of verhuren, dan wilt u dat natuurlijk onder de meest optimale condities doen. Een gedegen aanpak is dus noodzakelijk. Essentieel Wonen stelt graag een plan voor u op en voert dit samen met u uit. U bent dan verzekerd van een professionele begeleiding, een goed (zoekers-)netwerk, actuele informatie en een sterke onderhandelingspositie. Graag zetten wij onze expertise in om u door het hele proces te begeleiden.
 
Contact
Wilt u meer informatie over het verkopen of verhuren van een bedrijfsobject of over de aankoop of huur van een bedrijfspand of kantoor, neemt u dan gerust contact met ons op!
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer