Appartement (benedenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Zuid Willemsvaart 243

Zuid Willemsvaart 243
,
'S-HERTOGENBOSCH
Zuid Willemsvaart 243
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1930
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
70
m2
Inhoud
:  
260
m3
Aantal kamers
:  
2

Zuid Willemsvaart 243 is een modern en speels ingedeeld 2 kamer-appartement met patio-tuin, gelegen aan de rand van het centrum van de Bossche binnenstad.

Vanaf deze locatie loopt of fietst u zo de binnenstad in en heeft u de Hinthamerstraat met diverse winkels om de hoek liggen. Het nu al fraaie uitzicht over de Zuid-Willemsvaart zal in de toekomst nog mooier worden: De gemeente is de plannen voor het nieuwe Zuid-Willemspark momenteel aan het ontwikkelen. De realisatie van een 30km zone ter plaatse is recentelijk gereedgekomen.

Het originele bouwjaar is 1930, maar in 2008 is het pand volledig gerenoveerd. De woonoppervlakte bedraagt ca. 70m2.

Achter de voordeur van het pand, "Het Koetshuis" treft u direct de grote open ruimte aan met aan de voorzijde de garderobe-hoek en de moderne toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje.

Centraal op de begane grond treft u de moderne keuken aan. Deze bestaat uit twee hoogglans rechte wandopstellingen en is uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Deze bestaat uit een koelkast, een vriezer, een oven, een magnetron, een afwasmachine, een gaskookplaat en een afzuigkap.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de gezellige knusse woonkamer welke via openslaande deuren toegang heeft tot de patio-tuin. Vanuit de woonkamer zijn tevens een praktische bergkast en een kast met opstelling van de CV-ketel en de aansluitmogelijkheden ten behoeve van de wasapparatuur te bereiken. Eveneens aan de achterzijde bevindt zich de study met spiltrap naar de eerste verdieping.

Boven aangekomen treft u de zeer ruime en lichte slaapkamer aan welke directe toegang heeft tot de moderne badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, een badkamermeubel met twee geïntegreerde wastafels, een zwevend toilet en een designradiator.

Kortom: Ben je op zoek naar een heel charmant, modern paleisje met een knusse stadstuin aan de rand van het centrum dan nodigen wij je graag uit een keer een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit leuke appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?