Appartement (benedenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Zuid Willemsvaart 153

Zuid Willemsvaart 153
,
'S-HERTOGENBOSCH
Zuid Willemsvaart 153
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1910
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
90
m2
Inhoud
:  
245
m3
Aantal kamers
:  
3

Zuid Willemsvaart 153 is een zeer charmant en karakteristiek 3-kamer, begane grond-appartement met knusse stadstuin, gelegen aan de rand van het centrum van de Bossche binnenstad.

Vanaf deze locatie loopt of fietst u zo de binnenstad in en heeft u de Hinthamerstraat met diverse winkels om de hoek liggen. Het nu al fraaie uitzicht over de Zuid-Willemsvaart zal in de toekomst nog mooier worden: De gemeente is de plannen voor het nieuwe Zuid-Willemspark momenteel aan het ontwikkelen evenals het realiseren van een 30km zone ter plaatse.

Het bouwjaar is 1910 en de woonoppervlakte bedraagt ca. 90m2.

Achter de voordeur van de vooroorlogse gevel bevindt zich de gezamenlijke entree van de twee appartementen. Aan de linkerzijde treft u de voordeur aan van nummer 153.
Binnen aangekomen vallen direct de hoge plafonds op, de twee grote ramen en de massief eikenhouten vloer.
De woonkamer van het appartement bevindt zich aan de voorzijde en beschikt over een authentieke schouw met aansluiting voor een kachel.

Middels een klein trapje is de iets hoger gelegen keuken te bereiken. Deze keuken heeft een modern interieur en beschikt over alle denkbare apparatuur. Door middel van de glazen pui aan de achterzijde staat deze keuken in contact met de achtertuin en beschikt het over enorm veel lichtinval.

Via een klein halletje met toiletruimte is het souterrain te bereiken Hier bevinden zich een hal, de wasruimte, de badkamer en twee slaapkamers. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een vaste kast. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en heeft middels een loopdeur toegang tot de achtertuin. Deze achtertuin beschikt nog over een eigen berging en een toegangsdeur naar de brandgang achter de woning.

De badkamer van het appartement bevindt zich heel centraal in dit souterrain en is volledig betegeld en beschikt over een ligbad, separate douche en een badkamermeubel met geïntegreerde wastafel.

Algemeen: De servicekosten voor de VVE bedragen momenteel ca. € 300,00 per maand. Dit is inclusief het voorschot voor gas, water, elektra, verzekering, internet en reservering voor onderhoud.

Kortom: Ben je op zoek naar een heel charmant paleisje met 2 slaapkamers en een knusse stadstuin aan de rand van het centrum dan nodigen wij je graag uit een keer een afspraak te maken voor een bezichtiging van dit leuke appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?