Appartement (benedenwoning) 'S-HERTOGENBOSCH, Oude Engelenseweg 18

Oude Engelenseweg 18
,
'S-HERTOGENBOSCH
Oude Engelenseweg 18
,
'S-HERTOGENBOSCH
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1938
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
115
m2
Inhoud
:  
395
m3
Aantal kamers
:  
5

Oude Engelenseweg 18 is een modern driekamer appartement met diepe tuin en enorm veel kelderruimte, gelegen op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement bevindt zich in het hippe stadsdeel Boschveld/Veemarktkwartier, ideaal gesitueerd ten aanzien van alle openbare voorzieningen van ’s-Hertogenbosch. Je bent binnen 5 fietsminuten in het bruisende stadshart of op het Centraal Station, je parkeert gratis voor de deur en de A2 en A59 zijn om de hoek!

Het woonoppervlak van het appartement bedraagt ca. 115 m2 (inclusief de multifunctionele kelderruimte). Het bouwjaar van het appartement is 1938. Het complex is zo’n 8 jaar geleden geheel gerenoveerd.

We komen het appartement binnen in de hal met meterkast en een deur die toegang biedt tot de zithoek. Wat direct opvalt is het moderne afwerkingsniveau van het appartement, denk aan een fraaie gietvloer en glad gestucte wanden en plafonds. De begane grond is trouwens heel makkelijk indeelbaar. Aangezien de keuken zich centraal in deze ruimte bevindt kun je er zelf voor kiezen het zitgedeelte aan de voorzijde of aan de achterzijde van de woning te realiseren. De hoogglans witte keuken is voorzien van een groot gasfornuis, vaatwasser, matzwarte SMEG koelkast en een hele gezellige eetbar.

Aan de achterzijde bevindt zich momenteel de ruime eetkamer. Middels openslaande tuindeuren is de zonnige tuin te bereiken. De tuin is volledig ommuurd en biedt derhalve optimale privacy.

Via een tussenportaal met aparte toiletruimte en CV-ruimte bereiken we de 'ouder' slaapkamer. Deze slaapkamer heeft toegang tot de tuin middels openslaande deuren. De slaapkamer is verrassend ruim en staat in een semi-open verbinding met de badkamer. De badkamer heeft een eigentijdse inrichting, is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, groot badkamermeubel met geïntegreerde wastafel en een designradiator.

De tweede slaapkamer of kantoor/studeerkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde en beschikt ook over openslaande tuindeuren naar de tuin.

Dit appartement heeft nog iets extra's voor je in petto, namelijk twee (!) multifunctionele kelderruimtes. Beide kelders zijn manshoog en dus uitermate geschikt om te gebruiken als hobbyruimte (mancave!) of als extra logeerkamer. Je kunt de kelders natuurlijk ook gewoon gebruiken als bergruimte voor spullen die je niet dagelijks nodig hebt.

De VVE-servicekosten zijn € 146,42 per maand. De vereniging is gezond en er is een meerjarig onderhoudsplan aanwezig. De erfpachtcanon bedraagt € 393,45 per maand, dit is fiscaal aftrekbaar (net als hypotheekrente). De erfpachtcanon stijgt jaarlijks enigszins a.d.h.v. de consumentenprijsindex, hier kan contractueel niet van worden afgeweken door de verpachter. De erfpacht is in 2020 af te kopen.

Bijzonderheden
* Enorm veel kelderruimte
* Diepe binnentuin die veel privacy biedt
* Toplocatie aan de rand van het centrum
* Gratis parkeren voor de deur

* Keuken als middelpunt van de woning
* Gelegen op erfpacht
* Hele woning voorzien van dubbelglas
* Badkamer ensuite aan de slaapkamer
* Modern afgewerkt

Kortom: Ben je op zoek naar een instapklaar appartement en spreken bovenstaande bijzonderheden je aan? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?