Appartement (beneden + bovenwoning) ROSMALEN, Deken van Roestellaan 12

Deken van Roestellaan 12
,
ROSMALEN
Deken van Roestellaan 12
,
ROSMALEN
Vraagprijs
:  Verkocht
Bouwjaar
:  
1984
Soort object
:  
Appartement
Woonoppervlakte
:  
82
m2
Inhoud
:  
195
m3
Aantal kamers
:  
3

Deken van Roestellaan 12 is een begane grond maisonnette met 2 slaapkamers en een fijne achtertuin en berging. Gelegen midden in het centrum van Rosmalen tegenover het winkelcentrum Vreeburg en vlakbij de Markt.

We benaderen het appartement via de voortuin. achter de voordeur treffen we de hal aan die toegang verschaft tot de woonkamer van het appartement.

Deze ruime open woonkamer heeft in het zitgedeelte aan de voorzijde een levendig uitzicht richting het winkelcentrum. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en staat dus in een open verbinding met de kamer. Deze keuken heeft een eenvoudig maar net interieur en diverse aansluitmogelijkheden. Vanuit het raam in de keuken heeft u uitzicht over de achtertuin met vrijstaande stenen berging en achterom.
Deze achtertuin is te bereiken via een aparte tussenhal/ bijkeuken waar zich de meterkast bevindt en de toiletruimte.

De eerste verdieping bereiken we via de trap die in de woonkamer zit.
Boven aangekomen treffen we de overloop aan, twee ruime slaapkamers en een badkamer.

De badkamer is centraal gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een douche en een wastafel.Tevens treft u hier de aansluitmogelijkheden aan ten behoeve van de wasapparatuur.

Kortom: Bent u op zoek naar een woning met 2 slaapkamers, een tuin en parkeergelegenheid en wenst u het gemak te hebben van de voorzieningen van het centrum, dan nodigen wij u graag uit eens een bezichtiging in te plannen bij dit appartement.

CAPTCHA
Anti spam

Vindt u deze website ook zo leuk?