Aan- en verhuur van woningen

Door de veranderende woningmarkt is de vraag naar de huur en verhuur van woningen sterk toegenomen. Essentieel Wonen ondersteunt deze groep mensen bij de verhuur van hun woning en bij de zoektocht naar de ideale huurwoning.
 
Verhuren
Wanneer u overweegt uw woning te verhuren kunt u contact met ons opnemen. Dat kan gaan over langdurige verhuur maar ook voor een kortere periode. Soms duurt het immers langer voordat een woning is verkocht. In dat geval kan het interessant zijn om de woning (tijdelijk) te verhuren. Zo voorkomt u hoge kosten. Dat klinkt ideaal, maar bij de verhuur van een woning komt veel kijken. Essentieel Wonen kent de regels en kan u adviseren en begeleiden bij de verhuur van uw woning.
 
Huur
Veel mensen die hun woning in de verkoop zetten, gaan voor zekerheid en wachten met de aankoop van een nieuwe woning tot hun huidige woning is verkocht. Als de woning is verkocht, begint de zoektocht naar een nieuwe woning pas echt. Dit kan snel gaan, maar kan ook een langere tijd in beslag nemen. Om die tijd te overbruggen, besluiten veel mensen om (tijdelijk) een woning te huren in de vrije sector. Essentieel Wonen kent alle huurwoningen in de regio Den Bosch!
 
Contact
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van aan- en verhuur, bent u benieuwd naar de huurwaarde van uw woning of wilt u deskundige hulp bij het sluiten van een huurcontract? Neemt u dan gerust contact op met Essentieel Wonen, wij zijn u graag van dienst.
’s-Hertogenbosch
Julianaplein 8
5211 BC ’s-Hertogenbosch
 
 
Haaren
Monseigneur Bekkersplein 2
5076 AV Haaren
© Essentieel Wonen | Disclaimer